Hopp til innhold

Så enkelt sparer du inn årskontingenten

Medlemmene i OBOS sparte til sammen over 200 millioner kroner på medlemsfordeler i 2023. Med en årskontingent på 200 kroner, er det enkelt å forstå at OBOS-medlemskapet raskt kan lønne seg.

OBOS opplevde rekordvekst i antall medlemmer i fjor. For mange er forkjøpsretten til over 90 000 boliger den viktigste grunnen til å være medlem. I tillegg til forkjøpsretten, kan medlemmene dra nytte av langt over 80 faste medlemsfordeler, men også ekstra kampanjer og handledager kommer godt med gjennom året.

Tilbudene på byggevarer, reiser og banktjenester i OBOS-banken er blant de mest populære, mens mange benytter seg også av rabattene innen kultur og underholdning – som alt fra ODEON Kino, Operaen og Den Nationale Scene, til rabatterte billetter på festivaler og fornøyelsesparker. I tillegg har du mange svenske medlemsfordeler du kan bruke i nabolandet. 

Som medlem kan du med andre ord raskt spare inn årskontingenten på 200 kroner. Her er noen eksempler:

Slik kan du spare inn årskontingenten

  • Er du medlem og kunde i OBOS-banken har du flere gode betingelser, blant disse er gratis bankkort – noe som vanligvis koster 200 kroner i årsavgift.
  • Det skal ikke mye maling til, kanskje til et barnerom eller to, før du har spart inn 200 kroner på maling hos Maxbo.
  • Tar du deg en weekendtur fra fredag til søndag i den yrende byen Stockholm, på et av hotellene til Strawberry, og velger et hotell for 1290 kroner per natt for to personer, får du 464 kroner i rabatt. Da har du allerede spart inn årskontingenten for i år og neste år.
  • Kjøper du til barnet ditt en dyne til 400 kroner og et sengesett til 150 kroner sparer du 165 kroner hos Kid Interiør.
  • Tar du en helgetur med MiniCruise til Danmark med DFDS for to voksne og to barn, kan du spare 245 kroner for lugar.
  • Kjøper du en jakke til 1000 kroner på Anton Sport får du 200 kroner i bonus eller mer. Neste gang du handler på Anton Sport kan du få avslag på summen med beløpet du har i bonus, eller ikke betale noen ting hvis du har nok penger stående i bonus.

Alle fordelene rett i lomma

I OBOS-appen har du alltid medlemsbeviset ditt tilgjengelig med mobilen, og oversikt over alle medlemsfordelene dine. I tillegg har du oversikt over aktuelle konkurranser og kampanjer med ekstra gode tilbud.

Vanlige spørsmål om faktura

Når kommer faktura for årskontingenten?

Fakturaen for årskontingenten blir sendt ut innen 30. april. Har du ikke mottatt faktura etter 30. april kan du ta kontakt med medlemsservice. Eier du en OBOS-bolig per 31. desember blir årskontingenten for medlemskapet fakturert gjennom borettslaget.

Jeg har glemt å betale årskontingenten min. Hva gjør jeg?
Om du ikke har betalt for 2023 vil summen komme på en samlet faktura innen 30. april. Om du ikke har betalt for 2023 vil summen komme på en samlet faktura innen 30. april. Har du derfor glemt å betale avvent å foreta deg noe til ny faktura kommer.

For flere spørsmål sjekk ut medlemsservice

Publisert 13.02.2024

Sist oppdatert 13.02.2024 kl. 14:03