Hopp til innhold

Tips til morsdag

Søndag 11. februar er dagen vi feirer superhelten vår mamma. Bruk dagen til å vise at du setter pris på henne.

en mann holder rundt en dame. De smiler og sitter rundt et bord og drikker.

En mamma kan kjennetegnes som en trygg og kjærlig person med superkrefter. La oss innse det, en mamma kan være elsket, men av og til tatt litt for gitt. Morsdagen er derfor den perfekte dagen å vise at du setter pris på henne eller andre morsfigurer i livet ditt. Vi gir deg tips til aktiviteter eller gaver som du som OBOS-medlem kan gi ved å bruke dine medlemsfordeler.

Overrask med en reise

Hvis du virkelig vil slå på stortromma kan du invitere til sydligere strøk med rabatter hos Apollo. Trives hun på sjøen kan du spandere en aldri så liten sjøreise på et cruise til København med DFDS. Slå to fluer i en smekk og book overnatting hos Strawberry. Som OBOS-medlem får du gode rabatter.

Båten Pearl Seaways på havet

Noe fint til hjemmet

En stor nyhet er at du som OBOS-medlem nå får 20 prosent rabatt på alle varer hos Christiania Glasmagasin, som er en moderne butikkjede med kvalitetsvarer til kjøkken og spesielle anledninger. Du finner garantert noe til supermamma der.

Ellers har du kjedene Kid Interiør og Bohus, som byr på flotte interiørgaver og tekstil til hjemmet. Kanskje du vil kjøpe et lunt pledd eller sengetøy? Hos Kid Interiør finner du noe for enhver smak.

Del en opplevelse

Deltakelse i kulturlivet spiller for mange mennesker en svært viktig rolle. Som OBOS-medlem får du rabatt hos flere av de største teatrene i Oslo.

Du kan for eksempel ta med din kjære mamma på en forestilling på NationaltheateretDet Norske Teatret, Oslo Nye Teater, Folketeateret, Den Norske Opera & Ballett, eller le sammen på Latter og la deg synge med til tonene på Wallmans. Husk at du som OBOS-medlem må framvise medlemsbevis i døra.

Til den aktive moren

Elsker moren din å være utendørs og i aktivitet? Gi en gave som inspirerer til en sporty hverdag! Hos Oslo Sportslager finner du det du trenger til rabatterte priser. Rabatten gjelder også i nettbutikk. I tillegg finner du et rikt utvalg av klær og utstyr hos Anton Sport, der du får bonus. 

En person sykler i skogen. Sola skinner

Gi bort egentid med et abonnement

La «the super women» få noe egentid med et strømmeabonnement. Hun, som alle andre, trenger å hente seg inn. Med Strim kan både dronningen og resten av familien dra nytte av favorittseriene- og filmene.

Med Podimo kan hun velge blant populære podcaster og lydbøker, og med Flipp kan hun lene seg tilbake og titte gjennom sine favoritter av ukeblader og magasiner. Som OBOS-medlem får du fast rabatt hos alle.

Tipsene er uendelige. Alt avhenger av hva moren din liker. Men det aller viktigste du kan gi, er tiden din.