Hopp til innhold

Våre beste sparetips for en dyr vinter

Med fordelene du får som OBOS-medlem kan du spare penger ved å ta smarte valg og kutte utgifter der det er mulig.

En mann og en kvinne sitter utenfor blokker. Han holder rundt henne og de smiler.

Sett opp et budsjett

Et tips innledningsvis er å sette opp et budsjett over inntektene og utgiftene dine. Før opp lønn og eventuelle andre inntekter, og trekk fra faste og variable utgifter. Dette vil gi deg innsikt i hva utgifter du har og hva du faktisk bruker, og gjør deg bevisst på hvor du kan kutte og spare kostnader.

Gunstig bank for medlemmer

Har du undersøkt om du har den beste renten på boliglånet ditt? Hos OBOS-banken får alle OBOS-medlemmer gunstige vilkår på alt fra sparekonto til boliglån. Det kan spare deg for mange penger.


Sjekk ut OBOS-bankens fordeler

Forsikringer

En god måte å kutte utgifter på er å sjekke om du betaler mer enn du trenger for forsikringene dine. Har du to reiseforsikringer eller betaler du mye for innboforsikringen din?

Da kan det blant annet lønne seg å bytte til OBOS Forsikringspakke fra Tryg Forsikring. Som OBOS-medlem får du alltid rabatt på dine forsikringer hos Tryg.

Strøm

Nå er tiden inne for å være bevisst på bruken av egen strøm. Har du prøvd å senke innetemperaturen et par grader eller tenkt litt ekstra over varmtvannsbruken? Hva med å sjekke luftlekkasjer ved dører og vinduer?

Som OBOS-medlem kan du få lavere strømregning med en av markedets beste medlemsavtaler på strøm fra Fortum. Har du el-bil får du også 15 % laderabatt.

Flere råd for å spare strøm

Strømmetjenester

Abonnerer du på mange strømmetjenester samtidig? Kutt ned til ett abonnement om gangen og spar penger. Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste, og med abonnementet kan du få opptil 41 TV-kanaler i tillegg til TV 2 Play Film og serier, HBO Max, Viaplay Film & Serier og SkyShowtime. Prøv det kostandsfritt i 30 dager og få fast 10 prosent rabatt på abonnementet.

Og for deg som er glad i podkaster, får du 30 dager kodtnadsfri lytting og deretter 30 prosent rabatt på premium månedlig abonnement hos Podimo. Spar der du kan!

Mobilabonnement

Hva betaler du for mobilabonnementet ditt? Mange sparer en del på å bytte leverandør. Hos Talkmore får du rabatt på abonnement.

Publisert 27.07.2023

Sist oppdatert 18.04.2024 kl. 11:55