Pent med pastell

Kan det bli for mye farge? Så klart ikke, bare bli med inn til Ane Engelstad og se.

  • Tekst Eilert Fredlund Bjander
  • Foto Hampus Lundgren

– Hvordan endte du opp på Ulven?

– Det var litt tilfeldig egentlig. Jeg solgte leiligheten min på Grünerløkka og var klar for å finne et nytt sted å bo. Så fant jeg ut at det var en ledig leilighet her på Ulven og gikk for det. Ettersom leiligheten var ny og hadde fastpris, slapp jeg budrunder, noe som gjorde hele prosessen lettere. Jeg kjøpte leiligheten høsten 2021 og flyttet rett inn.

– Hvordan trives du så langt?

– Jeg trives godt, det har vært hyggelig å bli kjent med de som bor her. Vi har blant annet et hagelag her, og et trimrom i kjelleren som er veldig fint. Også er det gøy å ha blitt kjent med området nå som jeg har bodd her litt. Det er for eksempel ikke så langt til Grefsenkollen og andre fine områder.

Veggene på kjøkkenet er malt i en himmelblå farge, med tilhørende pastellinteriør.
Detaljer fra Ane Engelstads fargerike stue med dens pistasjgrønne vegger.
Den blå TV-benken er laget av faren til Ane Engelstad. Den knæsjgule veggen som skimtes på siden er starten på gangen.
Ane Engelstad har malt veggene selv, og gikk for en litt mer original, todelt løsning på veggen ved spisebordet og stuen.

– Hva liker du best med å bo på Ulven, og hva har overrasket deg mest?

– Jeg liker best de hyggelige naboene jeg har blitt kjent med. Som nevnt er det sosialt her, det skjer veldig mye på Ulven og det synes jeg er bra. Det som har overrasket meg mest er at OBOS er slik en pådriver for å gjøre positive tiltak her. Nabolagshuset for eksempel, som alle beboere kan låne for å ha quiz, temakvelder eller show. Det er en skikkelig god samlingsplass. Også har OBOS en kunstnerbolig her hvor det virker som at kule folk og utstillinger kommer inn.

– Fortell litt om leiligheten din, hvilken stil har du gått for i innredningen?

– Tja, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive stilen, annet enn at den er fargerik. Jeg elsker farger og har prøvd å benytte meg av det så mye som mulig. Så prøver jeg å finne ting, mønstre og farger som passer sammen. Veggene har jeg for eksempel malt selv, mens pappa har laget den blå TV-benken min.

Les mer om Ulven og det nye nabolaget her.