Storstua i Middelthunet

I Middelthunet fikk Frikk Heide-Steen og samboeren en helt ny leilighet med god standard – midt i hjertet av Majorstua.

  • Tekst og foto Pernille Münster

Hvem:
Frikk Heide-Steen, dirigent og daglig leder for Sølvguttene, med samboer Rune Steinkjellå

Hvor:
Majorstua

Borettslag:
Middelthunet

Byggeår:
2022

Arkitekt:
LOF Arkitekter

Hvordan kom dere over Middelthunet?

– Hvis man har vært en del på Frogner og Majorstua, så har det ikke vært til å unngå å se dette prosjektet, og hvis jeg nevner for noen hvor vi har flyttet, så vet alle hvor det er og hvordan det ser ut. Markedsføringen rundt prosjektet var veldig synlig. Det var noe unikt med at det var et nybygg på Frogner, det var det vi bemerket oss.

Hva var det som gjorde at dere valgte akkurat denne leiligheten?

– Det vi falt for var at oppholdsrommet var så stort. Vi så på en del andre leiligheter i samme prosjekt, og der kunne vi kommet høyere opp og fått enda mer utsikt, men så ville vi gjerne prioritere å ha store selskaper. Den avgjørelsen er vi veldig fornøyd med.

I Middelthunet fikk Frikk Heide-Steen og samboeren en helt ny leilighet med god standard – midt i hjertet av Majorstua.
– Leiligheten er så stor og åpen, og materialvalgene føles eksklusive. Her er det lagt litt ekstra i ting, som takhøyde og standarden på kjøkken og gulv.
– Nærheten til Frognerparken er et stort pluss. I tillegg liker jeg så godt at vi kunne finne en helt ny leilighet i bydel Frogner.
Selv om boligen på Middelthunet er en helt ny, er Frikk og samboeren opptatt av å innrede med sjel og personlighet.
Frikk Heide-Steen og samboeren er begge opptatt av interiør, og har sammen stått for interiørvalgene i leiligheten.
– På Frogner er det ikke vanlig å ha garasjeplass i kjelleren, så det var noe vi gledet oss til med å flytte hit. Nå tar vi bare heisen rett ned til bilen.

Leiligheten oppleves veldig stilfull! Hvem har stått for interiørvalgene?

– Det er oss begge. I og med at jeg eide den forrige leiligheten vi bodde i, så har jeg prøvd å slippe samboeren min enda mer til her med sine ønsker. Vi er opptatt av interiør begge to, men det er spesielt å innrede et hjem man ikke har sett på ordentlig. Da må man tørre å lukke øynene og satse på at ting blir fint.

Hva har vært viktig for dere når dere har innredet?

– Vi tenkte: nå skal vi ha en leilighet som vi skal bo i lenge, med ting vi skal ha resten av livet. Fordelen med å kjøpe halvannet år fram i tid, er at man heldigvis har mye tid til å spare penger til møbler og at det ikke gjør noe om det er lang leveringstid. Mye av det vi har er nytt, men det er også litt gjenstander og en del kunst som jeg har arvet etter min far. Selv om det er en ny bolig, er vi er opptatt av at det skal være sjel og personlighet her.