Trivsel i tårnet

– Alle som har kommet på besøk til oss har vært sånn: wow, her var det ordentlig, forteller Marie Mellingsæter, som nylig har flyttet inn i Ski Tårn av Solon Eiendom.

  • Tekst og foto Pernille Münster

Hvorfor flyttet dere til Ski?

– Samboeren min og jeg var akkurat ferdig med å studere og hadde planer om å flytte fra Oslo, men vi visste ikke hvor. Så fikk samboeren min legeturnus på Kalnes, og da var Ski et veldig enkelt valg! Jeg jobber på Aker brygge, så det ligger midt imellom arbeidsplassene våre.

Ski Tårn har en utrolig spennende fasade! Hvordan var førsteinntrykket da dere kom hit?

– Vi hadde aldri sett noe sånt før, og vi hadde i hvert fall ikke forventet å se det i Ski! Når du kommer inn hit til Magasinparken føles det som en helt egen bydel. Det er så mange forskjellige hus, som samtidig harmonerer godt sammen, forteller Marie.

– Også er det utrolig forseggjort utenfor. Det er ikke så ofte man finner et bygg som er så fint både på innsiden og på utsiden, med tanke på beplantning og hele utearealet. Alle som har kommet på besøk til oss har vært sånn: wow, her var det ordentlig!

Marie og samboeren ønsket å holde innredningen helhetlig i alle rom, forteller hun.
Samboerparet tok utgangspunkt i plantegningen for valg av farger i leiligheten.
Ski Tårn er bare noen minutter unna skogen, og er en plass hvor både tobente og firbente kan trives.
Magasinparken har alt du trenger rett i nærheten, med kort vei til både trening og butikker.

Hvordan har dere tenkt når dere har innredet?

– Da vi skulle bestille møbler tok vi utgangspunkt i plantegningen, og tenkte: hvilke farger liker vi? Vi gikk fra studenttilværelse, og da hadde vi alt mulig rart og ble litt lei av det. Så nå ville vi gjerne prøve å holde uttrykket helhetlig i alle rom.

Hvor lenge ser dere for dere å bo her?

– I starten tenkte jeg at det egentlig bare var snakk om et par år, til samboeren min er ferdig med turnus. Men nå begynner jeg å trives så godt at jeg ikke har noen horisont lenger. Hvis vi skal kjøpe noe annet senere, må det være noe enda bedre enn dette her. Sånn som det er nå så får vi jo ikke det, vil jeg tro. Jeg synes egentlig det har blitt akkurat sånn som vi ville – og enda litt bedre.

Se hvilke Solon-boliger du som OBOS-medlem har forkjøpsrett på