Laster resultat

Kommer for salg

Borgund Moa

Tett på Moa kjøpesenter og boligområdet Åse i Ålesund skal vi bygge 43 tilrettelagte leiligheter – med en utsikt til Sunnmørsalpene. I Borgund Moa får du kort vei til kjøpesenteret med et bredt utvalg av butikker, svømmehall, helsetjenester og omsorgssenter.

Tomten til Borgund Moa med markert felt.

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
43
Boligtype
Leiligheter
Størrelse
To- til treroms
Status
Ikke godkjent reguleringsplan
Salgsstart
Planlagt 1. kvartal 2025
Innflytting
Planlagt 1. kvartal 2027
Eieform
Borettslag

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Breivikvegen, 6018 Ålesund. Se kart i Google

Om Borgund Moa

I bydelen Åse i Ålesund skal OBOS og Westregruppen bygger 43 tilrettelagte leiligheter, med kort vei til det meste og utsikt til Sunnmørsalpene.

Fra leilighetene er det kun 7 minutter å gå til Moa kjøpesenter, som har et bredt utvalg av butikker og servicetilbud. I tillegg er det kort vei til svømmehall, helsetjenester og omsorgssenter. Du finner også nærmeste bussholdeplass i umiddelbar nærhet. 

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår