Laster resultat

Kommer for salg

Mortensrud Felt 16

På Mortensrud i Oslo skal vi bygge cirka 470 leiligheter og rekkehus. Bo i et fredelig område med kort vei til både byen og marka.

Illustrasjon av lekeplassen på Mortensrud mellom de nye byggene.

1 av 3

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Cirka 470
Boligtype
Leilighet og rekkehus
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
2 til 5 rom
Salgsstart
Planlagt fra 2. kvartal 2025
Innflytting
Planlagt fra 2. kvartal 2027

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Mortensrudveien, 1283 Oslo. Se kart i Google

Om Mortensrud Felt 16

På Mortensrud i Oslo planlegger vi å bygge cirka 470 leiligheter og rekkehus. Her bor du med kort vei til alt du trenger i hverdagen. I området finner du flere turstier i grønt landskap, fotballbaner, cricketbaner, Søndre Nordstrand rideklubb, og skoler. Kommunen planlegger også å bygge nytt bibliotek, flerbrukshall, aldersboliger og en ny skole.

Mortensrud senter ligger sentralt i området, og her kan du velge å handle blant et stort utvalg av dagligvarebutikker. Du har flere kollektive tilbud i umiddelbar nærhet. Med T-banen tar det kort tid inn til byen, og med buss kan du velge å reise inn mot flotte naturområder som Østmarka, Hvervenbukta, eller Ekebergparken.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår