Laster resultat

Kommer for salg

Rosenholmveien

Bo i et solrikt og familievennlig område på Nedre Toppåsen – fire stopp med tog fra Oslo sentrum.

Markert oversiktsbilde av Rosenholmveien fra maps.

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Ikke avklart
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Status
Ikke påbegynt regulering
Salgsstart
Planlagt 2028
Innflytting
Planlagt 2030

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Liakollveien 38 og 40, 1259 Oslo. Se kart i Google

Livet på Rosenholm

Rosenholm borettslag ligger inntil et lite skogholt i et veletablert og familievennlig småhusområde på Toppåsen. Det er hyggelige fellesområder mellom husene med god plass til lek og moro.

Dette er stedet hvor generasjoner lever side om side, med gode muligheter for et aktivt liv. Det er kort avstand til barnehager, skoler, idrettsanlegg, svømmehall, treningssenter, kunstgressbane og populære Søndre Ås Gård med ridesenter. Vakre Hvervenbukta med idylliske bade- og turmuligheter ligger også i nærområdet. 

Den sentrale beliggenheten med god infrastruktur og kommunikasjonstilbud er en viktig faktor til at så mange bosetter seg her. Rosenholm er et rolig område, med kort vei til flere handelssentrum. Det er gangavstand til populære Kolbotn Torg, kjøpesenteret som har alt som skal til for å gi deg en følelse av byliv. På Holmlia Senter kan du gjøre dine daglige innkjøp.

Ønsker du deg inn til Oslo sentrum er det bare en 15 minutters togtur dit fra Rosenholm stasjon. Der går toget via Oslo S og videre til Skøyen, og andre veien til Ski og videre på Østfoldbanen.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.