Laster resultat

Kommer for salg

Flytårnet Stasjon felt 8.4

Ved det historiske flytårnet på Fornebu skal vi bygge et levende og urbant bymiljø. Her kan du bo i det som blir et sentrumsområde med fokus på kunst og kultur, med både fjorden, parker og turområder et steinkast unna.

Illustrasjon av Flytårnet Stasjon med markert tomt og utsikt mot fjorden

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Cirka 700
Boligtype
Leiligheter, townhouse og sosiale boformer
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
Ett til fireromsleiligheter
Status
Under planlegging
Salgsstart
Ikke avklart
Eieform
Borettslag
Innflytting
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Koordinater: 59.898647,10.624052. Se kart i Google

Illustrasjon av Flytårnet Stasjon felt 8.4 med markert tomt

Om Flytårnet Stasjon felt 8.4

På Flytårnet Stasjon felt 8.4 på Fornebu, planlegger OBOS å bygge leiligheter som blir en del av et variert boligtilbud. Her bor du urbant, med nærhet til alt av butikker og spisesteder, i et område som blir en del av det kulturelle sentrum på Fornebu. Når T-banen står ferdig vil Flytårnet stasjon ligge i umiddelbar nærhet til området med egen stasjonsoppgang til dette nye området.

Det planlegges for et mangfoldig og sosialt nabolag, med møteplasser for folk i alle livsfaser. I tillegg er et kort vei til parker og turområder, og bademuligheter i fjorden kun noen hundre meter unna.

Arkitektkonkurranse for Flytårnet stasjon

Arkitektkonkurranse for Flytårnet stasjon

OBOS har høye ambisjoner for «Flytårnet stasjon», og har gjennomført en arkitektkonkurranse for å belyse ulike muligheter for utvikling av området. Nå er vinneren kåret.

Les mer og se vinneren
Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår