Laster resultat

Kommer for salg

Fornebuporten felt 1.3

På Fornebuporten felt 1.3 planlegger OBOS å bygge cirka 250 nye leiligheter i ulike størrelser. Boligene vil ligge urbant til, med nærhet til naturområdene på Fornebu.

Oversiktsbilde over OBOS-tomten Fornebuporten felt 1.3 med markering

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Cirka 250
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
Ikke avklart
Status
Under planlegging
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Koordinater: 59.903916,10.621421. Se kart i Google

Om Fornebuporten felt 1.3

På Fornebuporten felt 1.3 planlegger vi å bygge cirka 250 to- til femromsleiligheter. Prosjektet ligger i et område som på sikt vil bli urbant og svært sentralt på Fornebu. Med Telenor Arena og Flytårnet like i nærheten, vil veien til kulturelle arrangementer og opplevelser være svært kort.

Fra boligene er det gåavstand til både barnehager og skoler, samt butikker på Fornebuporten. I området finner du flere friluftsområder, med parker og natur ned mot sjøen og Holtekilen.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår