Breddebilde av eiendomsmegler Mats Lehmann som smiler til kameraet.

5 gode grunner for å velge OBOS Eiendomsmeglere

Skal du selge boligen din, men er usikker på hvilken megler som passer deg best? Se hvorfor OBOS Eiendomsmeglere kan være noe for deg.

Når du skal selge boligen din, begynner også prosessen med å finne den riktige megleren. I et hav av valgmuligheter kan dette fort føles utfordrende. Eiendomsmegler Mats Lehmann har 16 års erfaring med over 650 boligsalg bak seg, og vet godt hva som skal til for å selge en bolig – og ikke minst, hva som er viktig å se etter i en megler. Han gir deg 5 gode grunner til hvorfor du bør velge OBOS Eiendomsmeglere:

1. God lokalkunnskap

Å ha kjennskap til de ulike nabolagene er en av de viktigste faktorene for å velge en megler. En megler med god lokalkunnskap selger ofte boliger i samme område, og vet hva som må til for å selge i akkurat ditt nabolag.

– OBOS Eiendomsmeglere selger flest OBOS-boliger per megler, og gjennom disse salgene har våre meglere tilegnet seg en kjennskap og erfaring fra OBOS-boliger som er særegent i markedet. OBOS kjenner OBOS-boliger best, noe som er en stor fordel for deg som boligselger, forteller Lehmann.

Finn din lokalkjente megler

2. Finner de riktige kundene

Når du skal selge en bolig, er det viktig at potensielle kjøpere får med seg at boligen din faktisk er til salgs. Megleren din kan nå den riktige kundegruppen for boligsalget ditt på mange ulike måter, blant annet gjennom målrettet markedsføring og et godt nettverk.

– For oss handler det ikke om at annonsen skal vises til flest mulig, men til riktig målgruppe. Dataen våre meglere sitter på gir oss en unik innsikt i hvem de potensielle kjøperne av din bolig er, og fokuserer på å nå disse for din boligannonse. Dette er en svært viktig bidragsyter til at du som selger får flere på visning, flere budgivere og best mulig salgspris på boligen din.

3. Du kan spare 5000 kroner

Som en ekstra fordel til våre medlemmer får du som OBOS-medlem 5000 kroner i rabatt hvis du selger boligen din gjennom OBOS Eiendomsmeglere. Å selge en bolig kan føles kostbart, men med OBOS-rabatten blir det litt rimeligere.

– Som OBOS-medlem får du rabatt på våre meglertjenester. I tillegg går overskuddet vårt tilbake til borettslagene, nabolagene og utvikling av nye nabolag, forteller Lehmann. 

Les mer om medlemsfordelen

4. Dyktige meglere med lang erfaring

– Kjøp og salg av bolig er en av de største økonomiske transaksjonene du kan gjøre i løpet av livet, og da er det godt å vite at salget er i dyktige, erfarne og trygge hender. Meglerne i OBOS Eiendomsmeglere har lang og god erfaring fra bransjen, der enkelte har jobbet i sine lokalområder i over 20 år.

Dette er en stor fordel for deg som selger siden megleren din vet hvordan markedet og etterspørselen er i akkurat ditt område. I tillegg kan du være sikker på at du får en trygg, ryddig og god salgsprosess.

5. Trygg og uforpliktende befaring

Hvis du er usikker på hvordan du skal finne den riktige megleren for deg, anbefaler Lehman at du starter med å kontakte din lokale OBOS-megler. Da kan du avtale en tid for en uforpliktende befaring, hvor megleren vil gi deg en gjennomgang av hele salgsprosessen og svarer på alle spørsmålene dine.

Illustrasjon av en blokk i grønnfarge.

Finn ut hva boligen din er verdt

Det er enkelt å sjekke hva boligen din er verdt hos OBOS Eiendomsmeglere – og ikke minst uforpliktende og gratis. Våre erfarne og lokalkjente meglere vet hva kjøpere er på jakt etter, og kan gi deg en realistisk verdivurdering av boligen din.