Foto av et kafelokale.

Ny møteplass på Oppsal

OBOS Eiendom har inngått leiekontrakt med eiendoms- og byutvikleren Flott Gjort, og endelig åpner den nye møteplassen Østensjø Havn på Oppsal Senter.

Flott Gjort har over lang tid fått til mye bra i Oslo sentrum og har vist seg å være en utvikler og driver med teft for gode konsepter. Senterleder Silje Nordgard Aspen er glad for at OBOS Eiendom har lykkes med å få Flott Gjort ut av bykjernen og til Østensjø-området. Navnevalget «Østensjø» er bevisst valgt siden det er en møteplass for hele bydelen, og «havn» er som et hjem man trygt kan ankre opp i.

– Nå får Oppsal det unike serverings- og aktivitetstilbudet som har vært svært etterlengtet og etterspurt. Vi har mottatt godt over hundre e-poster, SMS-er fra folk som vil vite når den nye restauranten åpner, forteller Nordgard Aspen.

– Det har tatt litt tid med å tilpasse lokalene til de nye drivernes behov, men nå skal alle forhold være lagt godt til rette for at alle i Østensjø skal få nyte god mat og drikke – uten å måtte reise til sentrum. Med den flotte uteterrassen håper vi på fint og varmt vær fremover, fortsetter hun.

To personer i en kafé.

Et nabolagskonsept hvor du føler deg hjemme

Flott Gjort er gode på brukertilpasning og markedsbehov. Susann Østigaard legger vekt på det grundige arbeidet som er gjort i forkant, og at de har hentet innspill fra folk som har tilknytning til området og kjenner behovene godt.

– Her kan folk komme for kaffe, lunsj og middag. Det er også et godt utvalg av øl og vin. I tiden fremover vil det være mange aktiviteter og opplevelser for folk i bydelen. Lørdagsjazz blir et fast innslag. Vi vil også ha familiekonserter og det er en egen barneavdeling her. På Østensjø Havn kan du ta med deg ungene dine og oppleve noe, sier Østigaard.

Foto av logoen til Østensjø Havn på vinduet deres.

– Alle nabolagsrestauranter med respekt for seg selv har selvfølgelig quiz, så det skal vi også ha. Vi satser på samarbeidsprosjekter, så her er det bare å komme med innspill fra innbyggerne om noe står på ønskelista. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med menneskene i nærområdet og ønsker alle velkommne, sier hun videre.

Østigaard er åpen for at «veien blir til mens man går», og at det endelige konseptet setter seg når folk har begynt å bruke stedet og gir sine tilbakemeldinger.

Flott Gjort har et oppriktig engasjement for gode nabolag og skaper sosiale møtesteder i og utenfor Oslo sentrum. Flott Gjort står bak prosjekter som Trekanten, Aku Aku, Dyrk Bryn, Olympen & Pigalle, Revier, med fler.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Silje Nordgard Aspen Senterleder Oppsal Senter
Telefon: 915 40 345