OBOS-sentrene dropper Black Friday og fremskynder julehandelen

På bakgrunn av den økte smitten i samfunnet, og ikke minst i Oslo, har OBOS-sentrene valgt å ikke markedsføre Black Friday i år.

Butikker og kjeder som likevel ønsker å ha tilbud i forbindelse med Black Friday/Black Week kan gjennomføre dette.

- Vi oppfordrer alle våre kunder til å generelt benytte hele åpningstiden og følge de til enhver gjeldene smittevernreglene. Nytt i Oslo er at man skal bruke munnbind på kjøpesenter der hvor man ikke kan overholde en meter avstand, forteller senterleder på Tveita Senter, Mona Bråten.

- For å spre besøket nå og frem til jul anbefaler vi våre kunder til å starte julehandelen ekstra tidlig i år. Vi vil samtidig takke alle våre kunder som handler lokalt og benytter tilbudet vi har på våre sentre, fortsetter senterleder på Manglerud Senter, Pauline Johansen.

OBOS-sentrene jobber for at det til enhver tid skal være trygt å handle på kjøpesentrene og vurderer fortløpende tiltak. Flere av butikkene tilbyr ekstra service for å legge til rette for trygg handel som utvidet bytterett, hjemkjøring av varer, utvidet åpningstid etter avtale og klikk og hent. Oversikt over hvilke tilbud butikkene på sentrene tilbyr finner du på sentrenes respektive hjemmesider.

- Vi, og alle de ansatte på sentrene, setter stor pris på at våre kunder respekterer smittevernreglene, som å holde seg hjemme hvis man er syk eller i karantene, slik at de ansatte kan føle seg trygge på jobb og ikke minst holde seg friske, avslutter senterleder på Lambertseter Senter, Silje Nordgård Aspen.