Laster resultat

1 av 4

Vetlandsveien 68

Dette frittstående forretningsbygget på Oppsal i Oslo er på 2148 kvadratmeter fordelt over to etasjer. Det ligger i et veletablert boligområde, vis-à-vis et stort parkeringshus. Det tar ti minutter å gå til Oppsal t-banestasjon og ett kvarter med banen ned til Jernbanetorget i Oslo sentrum.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Vetlandsveien 68, Oslo
Eiendomstype
Handel
Areal
2 148 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Midt mellom boligene

I Vetlandveien 68 ligger et frittstående forretningsbygg i grønne omgivelser på Oppsal. Eiendommen strekker seg over to etasjer, og i første etasje er den største leietakeren en dagligvareforretning, Det er også et fysikalsk institutt i bygget, og i andre etasje har vi flere utleieleiligheter.

Eiendommen ligger i nærheten av et veletablert boligområde, med mange kollektivmuligheter i umiddelbar nærhet. Det er kun ti minutters gangavstand til Oppsal T-banestasjon, og Solhøgda bussholdeplass ligger tvers over gaten. Buss 78B tar deg i ring rundt Østensjøvannet, fra Bryn Senter til Abildsø, og tilbake igjen via Manglerud Senter. Parkering blir også gjort enkelt med et stort parkeringshus i området.

Nærområdet

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Vetlandsveien 68

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.