Hopp til innhold
Person med verneutstyr på byggeplass på Vollebekk.

Prosjekt- og byggeledelse

OBOS Prosjekt er et av Norges største prosjekt- og byggelederfirmaer. Vi tar oppdrag for alle typer kunder, over store deler av landet, og har spesialkompetansen dere trenger!

Våre tjenesteområder

Teknisk kartlegging

Å kartlegge situasjonen før større beslutninger tas er viktig for å sikre riktige valg. Vi har fagkunnskapen, og kan bidra med rapporter og gode verktøy.

Eksisterende bygg

Skal dere rehabilitere eller bygge om? God planlegging er stikkordet for en vellykket gjennomføring. Vi har lang erfaring og vet hva som skal til.

Nybygg

Vi bistår utbyggere med prosjekt- og byggeledelse i alle faser. Sammen når vi målet om å skape gode og funksjonelle boliger og næringslokaler.

Om OBOS Prosjekt

OBOS Prosjekt er et av Norges største prosjekt- og byggelederfirmaer. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Hamar, Tønsberg, Fredrikstad, Ålesund, Sandvika og Ski.

Les mer om OBOS Prosjekt

Jobb hos oss?

Vi ønsker å styrke vårt miljø med dyktige fagpersoner som har erfaring fra byggebransjen og kjennskap til lovverk, byggdetaljer og norske standarder.

Se ledige stillinger

Vi tar oppdrag for alle

Trodde du at vi kun tok oppdrag fra kunder tilknyttet OBOS? Tro om igjen! Vi tar alle typer oppdrag innen bolig- og næringsbygg.
Illustrasjon av en mann som får ideer og tenker på budsjett.

Vil du lese mer?

Last ned våre brosjyrer for å lese mer om hva vi kan tilby.

Se alle brosjyrer
Illustrasjon av en dame på kundeservice som snakker i telefonen.

Stort eller lite prosjekt?

Rehabilitering, nybygg eller uteområder? Vi har erfaringen og kunnskapen som skal til, og hører gjerne fra dere.

Be om et tilbud