Hopp til innhold

Bølgelengden

Illustrasjon av fasaden til Bølgelengden på dagtid.
Utsolgt

I Bølgelengden kommer det 61 boliger for eldre – midt på Lambertseter. Her får du et trygt hjem med kort vei til matbutikk, kjøpesenter, helsehus og turområder.

Boligene kommer med god standard, private balkonger og felles takterrasse. Alle leilighetene får direkte tilknytning til felleslokaler og mulighet for å leie gjesterom. Boligene utvikles i samarbeid med Diakonhjemmet Omsorg, med en husvert som er til stede dag og kveld, og kan hjelpe til med stort og smått. I felleslokalene finner du også et bibliotek, kjøkken og utgang til flotte uteområder.

Bølgelengden er utsolgt

Det ser ut som om alle boligene har funnet sine nye eiere, men fortvil ikke, du har fortsatt mulighet til å finne drømmeboligen ved neste salgsstart eller i et område i nærheten.

Utforsk andre prosjekter

Utforsk området rundt Bølgelengden

Fra Bølgelengden er det kort vei til det meste, med kun 100 meter til Lambertseter Senter fra inngangsdøren og matbutikk i første etasje. Her bor du også rett ved T-banen, som enkelt tar deg til andre deler av byen. På Lambertseter Senter er det en rekke tilbud med butikker, treningssenter og spisesteder. Turområdene er heller ikke langt unna – i nærområdet ligger Lambertseter idrettsområde, Østmarka og de grønne områdene rundt på Nordstrand og Karlsrud.

Laster inn

Illustrasjon av et felles kjøkken for beboere med stor kjøkkenøy og store plass i Bølgelengden.

Et trygt og godt hjem på Lambertseter

Bølgelengden borettslag skal bli et trygt og godt hjem for deg som vil bo lengst mulig i egen bolig.

Ofte stilte spørsmål om Bølgelengden

Har du noen spørsmål? Her finner du svar på de mest stilte spørsmålene om Bølgelengden.

Illustrasjon av balkongene i Bølgelengden med store balkongdører.