Hopp til innhold
Under planlegging

I Diakonveien kommer det cirka 200 leiligheter – rett ved siden av den fremtidig ny T-banestasjon og Diakonhjemmet. Her skal en parkeringsplass transformeres til boliger som harmonerer med eksisterende bebyggelse og blir en del av nabolaget.

Boligene får en fin beliggenhet midt mellom Majorstuen og Vinderen – slik at du enkelt får tilgang på byens fasiliteter. I tillegg finner du Diakonhjemmet sykehus, utdanningsinstitusjoner og barnehager rett utenfor døra.

Prosjektdetaljer

Status
Ikke avklart
Antall boliger
Cirka 200
Boligtype
Leilighet
Størrelse
Ikke avklart
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart
Kjøpsalternativer
Deleie og bostart

Utforsk området rundt Frøen Hage

I Frøen Hage får du enkel tilgang på byens fasiliteter. Prosjektet ligger rett ved siden av Diakonhjemmet sykehus, en videregående skole med fokus på helse og snart et nytt T-banestopp. Med kollektivtransport kan du være i sentrum på 15 minutter. Eller du kan ta beina fatt å være i Frognerparken på 15 minutter og Bogstadveien på cirka 20.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Heidi Biørn Meaas

Heidi Biørn Meaas

Salgssjef938 95 730E-post