Hopp til innhold

Furukrona

Boligkjøpsmodeller

DeleieBostartBoligbytte
Illustrasjon av balkong med sitteplasser og fin utsikt om vinteren i Furukrona.
I salg – ingen forkjøpsrett

Furukrona byr på to- til fireromsleiligheter med sol og utsikt. Her bor du på en åsrygg med utsikt mot Fredrikstad sentrum – tett på naturen og byen.

I en forlengelse av Begbyåsen bygger vi cirka 100 nye leiligheter med gode og praktiske planløsninger. I hvert hus blir det heis helt ned til garasjekjelleren, og mellom husene blir det frodige gårdsrom for store og små.

Prosjektdetaljer

  • Kompaniveien, 1639 Gamle Fredrikstad
  • Planlagt innflytting fra 2. kvartal 2024

  • 40 ledige boliger
  • Størrelse fra 46 m2 – 125 m2
  • Totalpris fra kr 2 811 518
  • Borettslag

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Regimentveien, 1639 Gamle FredrikstadSe kart i Google
Kontakt prosjektselger

Byggingen er i gang

De første spadetakene er tatt og byggingen av Furukrona har startet. Vi er godt i gang med å gjøre alt klart så du kan flytte inn i drømmeboligen din fra 2. kvartal 2024. Du kan nå komme på visning i en av leilighetene, og kanskje blir det ditt nye hjem?

Utforsk området rundt Furukrona

Furukrona blir naboen til et av byens mest brukte friluftsområder, Begbymarka. Så du vil få vakkert terreng, stort løypenett, egen lysløype og treningspark rett utenfor døra. Samtidig som at du aldri er mange minuttene unna bykjernen. De nærmest matbutikkene ligger "rett ned i bakken", og innen gangavstand har du flere butikker, apotek, blomsterbutikk og kafe. Ellers er det også kort vei til handel i Gamlebyen og Fredrikstad sentrum.

Laster inn

Flytta tilbake til barndomsparadiset

Nå bor André like ved der trehytta sto som barn. Og i etasjen over har kompisen flyttet inn. Begge har «den flotteste utsikten i Fredrikstad».

To kamerater som ser på utsikten sin i Furukrona.
Førstegangskjøper Herman foran fasaden til hans nye hjem i Furukrona i Fredrikstad.

– En nydelig løsning for unge

Med hjelp fra OBOS Deleie kan førstegangskjøperen Herman glede seg til å flytte inn på vakre Begbyåsen – med Fredrikstads kanskje beste utsikt. Men han måtte selge klokka si for å få det til.

6 grunner til å bo i borettslag

Borettslagmodellen har gjort det mulig for mange å kjøpe sin egen bolig. Det finnes mange god grunner til å bo i borettslag og her er seks av dem.

Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Karianne Westby Jensen

Karianne Westby Jensen

Prosjektmegler47 70 02 14Epost