Hopp til innhold

Furukrona

Kjøpsalternativer

DeleieBostartBoligbytte
Illustrasjon av balkong med spiseplass og solsenger på sommeren i Furukrona.
I salg – ingen forkjøpsrett

Furukrona byr på to- til fireromsleiligheter med sol og utsikt. Her bor du på en åsrygg med utsikt mot Fredrikstad sentrum – tett på naturen og byen.

I en forlengelse av Begbyåsen bygger vi cirka 100 nye leiligheter med gode og praktiske planløsninger. I hvert hus blir det heis helt ned til garasjekjelleren, og mellom husene blir det frodige gårdsrom for store og små.

Prosjektdetaljer

Adresse
Kompaniveien, 1639 Gamle Fredrikstad
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
26
Størrelse
72–125 m2
Ordinærpris
Fra 4 511 518 kr
Eieform
Borettslag

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Regimentveien, 1639 Gamle FredrikstadSe kart i Google
Kontakt oss

Byggingen er i gang

De første spadetakene er tatt og byggingen av Furukrona har startet. Vi er godt i gang med å gjøre alt klart så du kan flytte inn i drømmeboligen din fra 2. kvartal 2024. Du kan nå komme på visning i en av leilighetene, og kanskje blir det ditt nye hjem?

Utforsk området rundt Furukrona

Furukrona blir naboen til et av byens mest brukte friluftsområder, Begbymarka. Så du vil få vakkert terreng, stort løypenett, egen lysløype og treningspark rett utenfor døra. Samtidig som at du aldri er mange minuttene unna bykjernen. De nærmest matbutikkene ligger "rett ned i bakken", og innen gangavstand har du flere butikker, apotek, blomsterbutikk og kafe. Ellers er det også kort vei til handel i Gamlebyen og Fredrikstad sentrum.

Laster inn

Flytta tilbake til barndomsparadiset

Nå bor André like ved der trehytta sto som barn. Og i etasjen over har kompisen flyttet inn. Begge har «den flotteste utsikten i Fredrikstad».

To kamerater som ser på utsikten sin i Furukrona.
Førstegangskjøper Herman foran fasaden til hans nye hjem i Furukrona i Fredrikstad.

– En nydelig løsning for unge

Med hjelp fra OBOS Deleie kan førstegangskjøperen Herman glede seg til å flytte inn på vakre Begbyåsen – med Fredrikstads kanskje beste utsikt. Men han måtte selge klokka si for å få det til.

6 grunner til å bo i borettslag

Borettslagmodellen har gjort det mulig for mange å kjøpe sin egen bolig. Det finnes mange god grunner til å bo i borettslag og her er seks av dem.

Tre ungdommer som smiler med skateboard under armene.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Karianne Westby Jensen

Karianne Westby Jensen

Prosjektmegler477 00 214E-post