Hopp til innhold

Kvartal 1 på Nansenløkka

Kjøpsalternativer

DeleieBostartBoligbytte
Gågate på Nansenløkka med leilighetene i bakgrunn
I salg – ingen forkjøpsrett

I kvartal 1 på Nansenløkka kan du slå rot med enkel tilgang på natur og byliv. Du kan leve et litt mer miljøvennlig liv i energieffektive bygg med smarthusteknologi.

Alle leilighetene har egen balkong eller uteplass, og noen leiligheter får også private takterrasser, i tillegg til felles takterrasse. De større leilighetene får mulighet til å kjøpe parkeringsplass. På Nansenløkka får du også tilgang til et flott gårdsrom, felleshage og felleshus.

Prosjektdetaljer

Adresse
Nansenløkka 6, 1364 Fornebu
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
3
Størrelse
59.5–114 m2
Ordinærpris
Fra 7 864 186 kr
Eieform
Borettslag

Visning

Vi holder åpent for visning i visningssenteret hver tirsdag og torsdag kl 16–18. Torsdager kan du også komme på visning i visningsleilighet på Nansenløkka kl. 14:30–15:30.

Visningssenter:

Forneburingen 252, 1364 FornebuSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Kvartal 1 på Nansenløkka

Kvartal 1 ligger i den mer urbane delen av Nansenløkka, mot Forneburingen og parken i vest. I Nansenløkka får du kort avstand til kjøpesenteret Fornebu S med dagligvarebutikker, treningssenter, diverse kaféer og servicetilbud. Du får også kort gangavstand til bussforbindelser som tar deg til Oslo sentrum. I nærområdet ligger også barnehager, skoler og kontorene til mange store bedrifter. I tillegg blir det lagt til rette for deling av biler og sykler.

Laster inn

Litt rimeligere inngangsbillett

Det er fjord, det er park, det er fuglereservat – og kultur, restauranter og gryende byliv. Fornebu rommer alt, og du kan velge å kjøpe bolig på ordinært vis, med OBOS Bostart eller OBOS Deleie.

Illustrasjon av Felleshuset med mennesker utenfor på Nansenløkka på Fornebu.
Bilde av mor av datter som smiler og sykler.

Nansenløkka og FutureBuilt

Nansenløkka er et FutureBuilt-prosjekt, som betyr at vi utvikler mer klimavennlige bygg med mål om å redusere klimagassutslipp fra transport, energibruk og materialbruk med opptil 50 prosent.

Et sted å høre til

Sosiale møteplasser, fellesaktiviteter og godt naboskap. Det er mange ting som gjør Nansenløkka til et godt sted å bo.

Illustrasjon av Felleshuset med mennesker utenfor på Nansenløkka på Fornebu.

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Jenny N. Grüner Brinch

Jenny N. Grüner Brinch

Prosjektselger975 96 416E-post
Portrettbilde av Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger414 71 801E-post