Hopp til innhold

Oksenøya bruk

Prosjektside for Oksenøya bruk.
Under planlegging

På Oksenøya bruk planlegger vi å bygge cirka 230 boliger – fordelt på nye rekkehus og leiligheter, pluss boliger i eksisterende bygg og seniorboliger. Boligene får en solrik og lun beliggenhet i nærheten av Holtekilen.

De tidligere arbeiderboligene skal transformeres til boliger med historisk sjarm, og de blir organisert i tunbebyggelse med nærmest bilfrie omgivelser. Her blir det store fellesområder og nabolags- og servicefunksjoner, og kantinen i Norske Skogs nedlagte hovedkontor skal bli en storstue for beboerne.

Prosjektdetaljer

Status
Under regulering
Antall boliger
Cirka 230
Boligtype
Leilighet og rekkehus
Størrelse
2 til 5 rom
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Planlagt fra 2027
Eieform
Ikke avklart

Utforsk området rundt Oksenøya bruk

På Oksenøya bruk vil de gamle historiske byggene blåses nytt liv i som rom for nabolagsfunksjoner, som kafé, bakeri, galleri eller nisjebutikker. I nærheten vil du også finne alt du måtte trenge i hverdagen – barnehager, skoler, Nansenparken, naturreservater, badestrender, butikker, restauranter, kjøpesenter, treningssenter, svømmehall, idrettsanlegg og mange kilometer med gang- og sykkelveier. Fornebu S ligger nært til, og når T-banen kommer til Fornebu vil nærmeste stopp være Flytårnet.

Laster inn

Gammelt fotografi av Oksenøya bruk

Historiske Oksenøya bruk

På Fornebu, nærmest i vannkanten og like ved Holtekilen, ligger et helt spesielt anlegg. Det er det gamle Oksenøya Bruk. I sin tid ble det kalt et mønsterbruk. I dag er det et historisk miljø som det er verd å ta vare på.

DNT har åpnet aktivitetssenter på Oksenøya bruk

Faste gåturer i nærområdet, bålkvelder med eventyr og utleie av kajakk er bare noe av det som står på programmet.

Folk samlet rundt bålpanner under åpningen av DNTs aktivitetssenter på Fornebu
Illustrasjon av gårdsrommet med utsikt mot sjøen i boligprosjektet Oksenøya bruk på Fornebu

Har du lyst til å påvirke utviklingen av Oksenøya bruk?

Oksenøya bruk skal bli et godt sted å bo og et godt sted å leve – for de som flytter inn og de som er på besøk. Få mer informasjon og delta digitalt med innspill til prosjektet.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger414 71 801E-post