Hopp til innhold

Solbergjordet

Boligprosjektside for Solbergjordet
I salg – ingen forkjøpsrett

Nå kan du velge mellom 72 moderne boliger på Solbergjordet i Holmestrand. Her kommer det både leiligheter, rekkehus og eneboliger i rekke. Bo rett ved sjøen og fantastisk natur – og nærme kjernen til en by med rik historie.

De ulike boligtypene vil få hvert sitt unike preg, men de samme smarte løsninger. Uteområdene blir grønne og med god plass til forskjellige aktiviteter året rundt.

Prosjektdetaljer

Adresse
Dagfrid Møystads vei, 3084 Holmestrand
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2024
Ledige boliger
17
Størrelse
70–115 m2
Ordinærpris
Fra 3 468 776 kr

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Dagfrid Møystads vei, 3084 Holmestrand Se kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Solbergjordet

På Solbergjordet får du kort vei til matbutikker, skoler og barnehager. Du finner den helt nye Hvitstein stadion i nærheten, med blant annet skøytebane og skatepark. Solbergjordet ligger luftig og solrikt til, med gangavstand til Roveheisen, som tar deg ned til Holmestrand Stasjon og Holmestrand Sentrum. Det tar ikke mer enn en halvtime til Drammen, og en time inn til Oslo, og med gode kollektivforbindelser er det enkelt å komme seg rundt.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Martin Ingvaldsen

Martin Ingvaldsen

Salgskonsulent915 29 145E-post