Hopp til innhold
Tre personer sitter i et møte.

Banken for boligselskapene

Det vil alltid være behov for gode bank- og betalingstjenester i et borettslag, sameie eller boligaksjeselskap. Og med OBOS som forvalter får dere dette som en integrert del av forvaltningen.

illustrasjon av kalkulator

Lave termin- og etableringsgebyr

Ingen gebyrer ved endring av lån ved for eksempel økning eller reduksjon av løpetid, delutbetaling av lån, ekstraordinær nedbetaling, avdragsfrihet, splittelse eller sammenslåing av lån.

Illustrasjon som viser en plante med penger som blader

Fleksibilitet med kassekreditt

Få kassekreditt på driftskontoen til gunstige betingelser. Det fungerer som en buffer, og kan brukes til for eksempel uforutsette utgifter, vedlikeholdsarbeid eller oppgraderinger.

Illustrasjon av en kunderådgiver i telefon.

Fast rådgiver

Boligselskapet har en fast rådgiver i OBOS-banken. Vi jobber sammen for å finne de beste løsningene for boligselskapets økonomi.

Våre tjenester

Lån

Vi bistår med å finne riktige løsninger for kortsiktige og langsiktige lånebehov, og velge nedbetalingstid som passer boligselskapets økonomiske situasjon.

Sparing

Gunstige rentebetingelser, 12 gebyrfrie uttak i året og brukervennlige løsninger. Opprett sparekontoer etter behov eller prosjekt.

Daglig drift

Fleksibel driftskonto gjør den daglige driften enklere. Styrerommet gir dere full oversikt over økonomien og alle inn- og utbetalinger.
To personer samarbeider sammen om styrearbeid.

Få en enklere styrehverdag

I tillegg til erfarne bankrådgivere har vi i OBOS dyktige rådgivere innen eiendomsforvaltning. De kan hjelpe til med alt av styrearbeid, forretningsførsel og drift i boligselskapet.

Be om et tilbud