Hopp til innhold
Illustrasjon av internett, strøm og andre utgifter i et sameie

Kontroll på leverandører i Styrerommet

Nå kan dere velge leverandører til «favorittlisten», legge til nye og sortere på vurderinger. Dette er bare en av flere forbedringer vi har gjort den siste tiden.

Publisert:
torsdag 19. desember 2019

Leverandørmodulen er redesignet, og har fått en rekke forbedringer. Den viktigste er nok at dere nå har full kontroll på hvilke leverandører som ligger i oversikten over deres boligselskaps leverandører. Der listen tidligere besto av alle leverandører dere hadde handlet av, velger dere nå selv hvilke leverandører som skal ligge i listen.

Dere kan også legge til leverandører dere ikke har mottatt faktura av, så lenge de finnes i vår oversikt. Denne består i skrivende stund av 29 511 leverandører land og strand rundt.

Foto: Skjermdump fra leverandørmodulen i Styrerommet.

 

Nytt er også muligheten for å sortere leverandørene etter hvor gode vurderinger de har fått av kundene sine. Dette gjør det enda enklere å finne frem til gode leverandører. Vi har også fått på plass et filter, som gjør at dere for eksempel kan vise kun de leverandørene dere har handlet av den siste måneden, kun de leverandørene dere har rabatt hos gjennom OBOS eller de leverandørene dere tidligere har hatt avtaler med. Leverandører dere har aktive avtaler med, vises automatisk i «favorittlisten» deres.

Dette er bare noe av det som er nytt. Har du ikke vært inne på leverandørmodulen de siste dagene, anbefaler vi å logge inn på Styrerommet.no og ta en titt på alle små og store forbedringer vi har gjort.

Styrerommet - relaterte artikler

Illustrasjon av en murvegg med en sprekk.

Få hjelp til vedlikeholdet

Mangler dere oversikt og en god plan for vedlikehold? Det finnes hjelpemidler og støtteordninger for boligselskapet.