Hopp til innhold

Byggtekniske tjenester

OBOS Prosjekt er et av Norges største prosjekt- og byggelederfirmaer. Vi tar oppdrag for alle typer kunder, over store deler av landet, og har spesialkompetansen dere trenger!

Våre tjenesteområder

Vedlikehold og bærekraft

Å kartlegge situasjonen før større beslutninger tas er viktig for å sikre riktige valg. Vi har fagkunnskapen, og kan bidra med rapporter og gode verktøy.

Rehabilitering

Skal dere rehabilitere eller bygge om? God planlegging er stikkordet for en vellykket gjennomføring. Vi har lang erfaring og vet hva som skal til!
Styreleder i Lohøgda borettslag foran solcelleanlegget

Kundehistorier

OBOS Prosjekt bistår borettslag og sameier rundt om i landet med ulike prosjekter. Her kan du få et innblikk i hva som har blitt gjort – og lese boligselskapenes egne erfaringer.

Les boligselskapenes egne erfaringer

Om OBOS Prosjekt

OBOS Prosjekt er et av Norges største prosjekt- og byggelederfirmaer. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Hamar, Tønsberg, Fredrikstad, Ålesund, Sandvika og Ski.

Les mer om OBOS Prosjekt

Jobb hos oss?

Vi ønsker å styrke vårt miljø med dyktige fagpersoner som har erfaring fra byggebransjen og kjennskap til lovverk, byggdetaljer og norske standarder.

Se ledige stillinger
Illustrasjon av en mann som får ideer og tenker på budsjett.

Vil du lese mer?

Last ned våre brosjyrer for å lese mer om hva vi kan tilby.

Se alle brosjyrer

Vi tar oppdrag for alle

Trodde du at vi kun tok oppdrag fra kunder tilknyttet OBOS? Tro om igjen! Vi tar alle typer oppdrag innen bolig- og næringsbygg.

Stort eller lite prosjekt?

Har boligselskapet deres behov for hjelp til planlegging? Eller har dere allerede planlagt nye prosjekter? Vi har erfaringen og kunnskapen som skal til, og hører gjerne fra dere.