Hopp til innhold

Om OBOS Prosjekt

OBOS Prosjekt er et av Norges største prosjekt- og byggelederfirmaer. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Hamar, Tønsberg, Fredrikstad, Ålesund, Sandvika og Ski.

Vi er et heleid datterselskap av OBOS, og har over 85 års erfaring innenfor rådgivning og prosjektadministrasjon. Vi er et trygt valg i forbindelse med vedlikehold, rehabilitering, ombygging og nybygg av boliger og næringsbygg.

Mange av våre oppdragsgivere er andre selskaper i OBOS-konsernet, men vi tilbyr selvsagt også de samme tjenestene til offentlige og andre private byggherrer og aktører.

Vi har sentral godkjenning innen alle relevante ansvarsområder.

125 ingeniører

Hovedkontoret ligger i Oslo, men du finner oss også i Bergen, Trondheim, Stavanger, Hamar, Tønsberg, Fredrikstad, Ålesund, Sandvika og Ski. Vi er i dag over 100 personer, og dermed ett av de største innom vår bransje i Norge. 

Sammen med våre datterselskaper Østfold Prosjekt, Øyvind Moen og Heiskonsulenten kan vi tilby tjenester fra drøyt 125 ingeniører innen en mengde ulike fagfelt.

Forretningsidé

Vi tar jobben som totalleverandør innenfor prosjektadministrasjon, og kan løse alle utfordringer, behov og ønsker til knyttet til både eksiterende og ny bygningsmasse.

Som kunde hos oss får du hjelp fra A til Å med alle typer prosjekter – fra idéfase, gjennomføring, kontrahering av entreprenør, til oppfølging med prosjekt- og byggeledelse i utførelsesfasen.

Vi har kunnskapsrike, erfarne og hyggelige medarbeidere som sammen utgjør et tverrfaglig miljø med kompetanse innen både bygg, VVS, elektro og energi.

Som en del av OBOS bygger vi på samme gode verdier og lange tradisjoner, og vi bidrar til å sikre eiere av bygg langsiktige løsninger som sikrer verdien over tid.

Mer om OBOS Prosjekt

Jobb hos oss?

Vi ønsker å styrke vårt miljø med dyktige fagpersoner som har erfaring fra byggebransjen og kjennskap til lovverk, byggdetaljer og norske standarder.

Vi tar oppdrag for alle

Trodde du OBOS Prosjekt kun tok oppdrag fra kunder tilknyttet OBOS? Tro om igjen! Vi tar alle typer oppdrag innen bolig- og næringsbygg.

Stort eller lite prosjekt?

Har boligselskapet deres behov for hjelp til planlegging? Eller har dere allerede planlagt nye prosjekter? Vi har erfaringen og kunnskapen som skal til, og hører gjerne fra dere.