Hopp til innhold
Gutt spiller på Nintendo Switch og smiler

Raskt og stabilt fibernett

Med OBOS OpenNet i veggen velger beboerne selv den kombinasjonen av TV- og internett som gir best kvalitet og pris – helt uavhengig av naboene.

Hva ser du etter?

100% fibernett

OBOS OpenNet bygger 100% fibernett. Fiber er mer stabilt og har en raskere responstid enn tradisjonelt bredbånd, kobbernett og hybridfiber fordi det ikke påvirkes av de samme forstyrrelsene som plager eldre teknologi.

Valgfri TV

Vi vet at det er svært forskjellig hva slags TV-tilbud folk ønsker seg. Noen greier seg fint uten TV, mens andre ønsker forskjellige pakker og innhold. Hos oss kan du selv velge blant flere TV-tilbud fra flere leverandører, eller du kan velge å ikke ha TV i det hele tatt.

Tilpassede løsninger

Vi tilbyr forskjellige avtaler der styret selv kan velge sin ideelle kombinasjon av TV og internettløsninger for sitt borettslag / sameie. Velg blant forskjellige internetthastigheter og TV-pakker, eller la beboerne velge helt selv.
En arbeider holder en rull med fiberkabel.

Er 5G eller fiber best?

5G, fiber, hybridfiber, hastighet, tilgang og kapasitet. Det er mye å finne ut av når du skal velge hva som gir deg best tilgang på internett i boligen din.
Mann og dame sitter sammen og ser på en iPad.

Nordmenn ligger på strømmetoppen

TV-vanene våre har endret seg mye de siste ti årene. Store dekodere er på vei ut, og stadig flere skaffer seg strømmeboks og smart-TV.
Personer i styret ser sammen på nettbrett

Sitter du i styret?

OBOS OpenNet jobber hele tiden for å skape mer konkurranse, større valgfrihet og bedre priser i bredbåndsmarkedet!

Les mer om fordelene
En mann viser fram Eero WiFi-systemet i stuen sin.

God dekning med eero Wi-Fi

Det beste trådløse nettet er det du kan bruke minst tid og energi på. Nå tilbyr vi eero Wi-Fi for å gi deg den beste Wi-Fi-opplevelsen, med mulighet for tilkobling av flere enheter, i tillegg til mye mer.

Fordelene med eero Wi-Fi

Om OBOS OpenNet

OBOS OpenNet har bygget fibernett siden 2010, og vært en del av OBOS-konsernet siden 2018. Vi investerer tungt i utbyggingen av fibernett og bygger 100% fiber i alle nye prosjekter. Det gjør vi fordi høy fart og god kapasitet stadig blir viktigere. Fiber har nærmest ubegrenset kapasitet og det kommer godt med. Antall enheter i hjemmet som er koblet til internett, har økt kraftig de siste årene og vi stiller stadig større krav til kvalitet og fart. Alle nye OBOS-boliger leveres nå med fiber fra OBOS OpenNet, og stadig flere andre borettslag og sameier velger samme løsning.

Ikon med dame i telefon

Kontakt oss i OBOS OpenNet

Tlf kundeservice: 21 01 61 50
E-post kundeservice: service@opennet.no
Salgsavdelingen: salg.opennet@obos.no

Åpningstider

Mandag–fredag: 08.00–20.00
Lørdag: 10.00–14.00

Chatten er åpen hverdager kl. 10.00–18.00

Åpningstider i sommer (24.06-04.08):

Mandag-fredag: 09.00-18.00
Lørdag: 10.00-14.00

Besøksadresse

Freserveien 1, 0195 Oslo