Hopp til innhold
Familie ser på TV fra sofaen

TV-utstyr

Velg din TV-leverandør for å se spesifikke tips til TV-oppkobling. Om du fortsatt har problemer med TV-boksen anbefaler vi å først ta kontakt med din TV-leverandør, før du eventuelt tar kontakt med oss.

TV-boks fra RiksTV

RiksTV

Nettverkskabelen skal kobles fra Ethernet til en av de fire LAN-portene på fibermodemet ditt. HDMI kabelen skal inn i en HDMI inngang på din TV. Du kan og teste å koble til via Wi-Fi.

Generell hjelp med RiksTV

RiksTV smartbokser

Velg din SMART-boks for detaljert brukerveiledning og spesifikasjoner.

Allente 1 boks med fjernkontroll

Allente 1-boksen

Dekoderen må kobles til internett for at den skal fungere. Det kan enten gjøres via nettverkskabel eller Wi-Fi (trådløst nettverk). Start med å koble dekoderen til TV-en din med HDMI-kabelen som følger med. Koble deretter dekoderen til strømuttak og slå på dekoderen og TV-en. De fleste TV-apparater starter automatisk etter at dekoderen starter. Når du har koblet Allente 1-dekoderen til din TV er det tid for å installere den.

Om tilkobling og installasjon av Allente 1
Baksiden av TV-boks fra Viasat/Allente

Viasat/Allente

Koble nettverkskabelen inn i en av de fire LAN-portene på fibermodemet ditt og deretter inn i Ethernet inngangen på dekoderen. HDMI kabelen skal fra dekoder til en HDMI inngang på TV’en din. Har du en dekoder med opptak kobles denne til inngangen som heter HDD. Boksen anbefales ikke å kobles til via Wi-Fi.

Oppkoblingsinstruks Viasat sin TV-boks
Ikon med dame i telefon

Kontakt oss i OBOS OpenNet

Tlf kundeservice: 21 01 61 50
E-post kundeservice: service@opennet.no
Salgsavdelingen: salg.opennet@obos.no

Åpningstider

Mandag–fredag kl. 08.00–20.00
Lørdag kl. 10.00–14.00

Chatten er åpen hverdager kl. 10.00–18.00

Besøksadresse

Freserveien 1, 0195 Oslo