Hopp til innhold
Ung mann sitter midt i stuegulvet på mobilen

Tre gode tips for bedre Wi-Fi

Alle ønsker vi å ha best mulig trådløs dekning hjemme, og de enkleste tipsene er og blant de beste. Her finner du våre tre beste, og enkleste, tips for bedre trådløs hastighet!

Illustrasjonsbilde av en ruter

1. Sett ruteren synlig og framme.

Mange ønsker å skjule ruteren så godt det lar seg gjøre ved å putte den i skap og skuffer. Dette skaper hindringer for signalet og påvirker dekningen din negativt. Sett ruteren så høyt og fritt som mulig, og gjerne så sentralt i leiligheten som du kan. Tenk på ruteren som et tent lys, og sett den der du alltid kan se den!

Familie foran pcen

2. Oppgrader alt av programvare

Bruk nyeste programvare -- pass på at du har alle systemoppdateringer og drivere for alt av utstyr som kobler seg til nettet. Det inkluderer blant annet PCer, spillkonsoller, mobiltelefoner og nettbrett. Dette kan være ekstra viktig for eldre maskiner og utstyr, slik at de best kan dra nytte av nytt nettverksutstyr og hastigheter.

Par sitter sammen foran en pc

3. Bruk nettverkskabel om du kan

Internettilgang med kabel vil alltid være mer stabilt enn trådløst. Ved å koble til utstyr som står nært et uttak får du en enhet mindre som konkurrer om den trådløse tilgangen. Dette vil gi raskere nett både for den tilkoblede enheten og alle andre enheter på samme nettverk.

Ikon med dame i telefon

Kontakt oss i OBOS OpenNet

Tlf kundeservice: 21 01 61 50
E-post kundeservice: service@opennet.no
Salgsavdelingen: salg.opennet@obos.no

Åpningstider

Mandag–fredag kl. 08.00–20.00
Lørdag kl. 10.00–14.00

Chatten er åpen hverdager kl. 10.00–18.00

Besøksadresse

Freserveien 1, 0195 Oslo