Hopp til innhold

Sikret treningslokale for Oslos største cheerleaderklubb

Fra nyttår stod Viqueens Cheerleaders i fare for å stå helt uten treningslokaler da leieavtalen på deres eksisterende lokaler på Ryen løp ut og ikke ble fornyet.

Foto:
Trygve Indrelid
Publisert:
mandag 29. november 2021

Nå har det kommet en løsning; OBOS etablerer et aktivitetssenter på Ulven som Viqueens vil flytte til.

Viqueens er en av Norges største cheerleaderklubber, med 400 medlemmer.

- OBOS har over tid hatt en god dialog med Viqueens Cheerleaders om å etablere seg Ulven. De holder i dag til på Ryen, hvor de «kastes» ut til jul. Det så ut som om klubben kunne gå en usikker fremtid i møte, så jeg er glad for at vi kan tilby de nye treningslokaler, sier Nils Bøhler, konserndirektør for næringseiendom i OBOS.

- Viqueens Cheerleaders har vært gjennom en lang periode med usikkerhet ettersom vi i april 2021 fikk beskjed om at vi må ut av dagens leieavtale. Vi er derfor utrolig glade for at vi nå har inngått avtale med OBOS om langtidsleie av nye lokaler, sier styreleder i Viqueens Lars Hognerud.

Viqueens har per i dag en leieavtale på treningslokaler på Ryen. Fra nyttår utløper avtalen og en ny leietaker tar over, og Viqueens må ut.

- Et aktivitetssenter på Ulven vil være positivt for nærmiljøet og gi et tilbud til barn og unge. Dette passer også godt med vår plan om å gjøre området om fra et industriområde til et boligområde. OBOS skal totalt bygge rundt 2.000 boliger på Ulven, sier Bøhler.

- Vi er godt fornøyde med avtalen og opplever at OBOS har vært en fantastisk samarbeidspartner i en vanskelig periode. Vi ser langsiktig på samarbeidet med OBOS og ønsker å bidra i fellesskap til utvikling av fremtidige idrettsanlegg på Ulven, sier Hognerud.

Aktivitetssenteret ligger i Persveien 22. Bygningen har tidligere vært et høytlager, og OBOS har søkt om og fått midlertidig bruksendring av eiendommen fra lager til flerbrukshall.

Styreleder i Viqueens, Lars Hognerud (t.v.) og Odd Rune Tenfjord,
Eiendomssjef Obos Eiendom (t.h.)

Viqueens Cheerleaders vil inngå en femårig leieavtale av hallen, med mulighet for forlengelse i ytterligere tre år. 

Relaterte

— Det kuleste som har skjedd på Holmlia

Med støtte fra OBOS gir tilbake kunne Oslo Pix arrangere gratis utendørskino av Karpe Diems Adjø Montebello, til stor begeistring for ungdommer og beboere på Holmlia.