Artikkel om prosjektleders tanker om Emblemsvågen

En bolig tilpasset deg og dine

På Emblemsvågen får du en bolig tilpasset deg og dine. Prosjektleder Brita Støle tar deg gjennom prosjektet og hvorfor dette kan være den perfekte boligen for deg.

Tenk deg følelsen av å kjøpe noe helt nytt. En splitter ny enebolig med smarte løsninger, hyggelige oppholdsrom og en fantastisk beliggenhet i vakre Emblemsvågen. Et attraktivt hjem med fantastiske utsiktsforhold og som man gleder seg til å komme hjem til. Slik blir det å bo i det nye nabolaget i Emblemsvågen.

Innholdsrike eneboliger

Her skal vi bygge seks innholdsrike eneboliger tilpasset den aktive familien. Boligene kommer over 2 etasjer med gode soverom, romslige bad og praktisk bod. Boligene leveres nøkkelferdige, så her kan dere flytte rett inn uten å tenke på oppussing i mange år fremover.

Hus 1 hall, trapp

Illustrasjon av trappen og en liten lesekrok

Det har vært svært viktig for oss å ta hensyn til den fantastiske beliggenheten i planleggingen av dette prosjektet. Alle enheter får store vinduer og terrasse med fantastisk utsikt mot Storfjorden og Sunnmørsalpene. Her bor du i idylliske og naturskjønne omgivelser. Tilbring vakre solskinnsdager utendørs med venner og familie, eller kos deg en rolig time med en bok i fanget.

Trivelig nabolag

Det er ikke bare selve boligen som er viktig for at vi mennesker skal trives. Emblemsvågen er et hyggelig nabolag som tilrettelegger for sosialt samvær eller turer i ettermiddagssolen. En fin lekeplass for de minste gjør området til en trygg plass for barna å være, mens de voksne kan slå av en prat med naboen over en kopp kaffe.

Bo godt på Emblemsvågen