Artikkel om nabolaget på Engsyrevegen

Gangavstand til det meste

Engsyrevegen ligger i Nærbø på Jæren – midt i det vakre landskapet. Her bor du fritt og godt i et nabolag med gangavstand til det meste.

I Engsyrevegen bor du lunt og fritt med gode solforhold. Du vil ha gangavstand til det aller meste du trenger i hverdagen, slik som det flotte nærmiljøanlegget og Nærbø sentrum. 

Alt du trenger et steinkast unna

I sentrum finner du blant annet AMFI-senteret, kommunale servicefunksjoner og idrettsanlegg. Og ikke minst kilometer på kilometer med trygge og gode gang- og sykkelstier, men også mange gode turstier. Bø skole ligger et steinkast unna, og det er kort vei til barnehager, ungdomsskoler og videregående.

Illustrasjon av fasade B3, hageside

Her kan du kose deg i hagen dagen lang

Natur og kultur i skjønn forening

Nærbøs plassering midt i det vakre jærlandskapet, betyr også at du har tilgang på både fiske- og bademuligheter. Med naturen rett utenfor døren har du en mengde rekreasjonsmuligheter å benytte deg av. Vil du ha mer åndelig føde, byr kommunen på et variert kulturtilbud.

Forus og Sola en halvtime unna

Det er gangavstand til Nærbø sentrum, hvor toget tar deg både nordover og sørover på Jæren. Bil er også et godt alternativ. Reisetiden til flyplassen er cirka 30 minutter. Til Bryne er det cirka 10 minutter.

Bo godt i Engsyrevegen