Hopp til innhold

Slik sparer du penger i hverdagen

Her får du tips til hvordan du som OBOS-medlem med enkle grep kan spare mye penger i hverdagen.

En mann og en dame er i lag med tre barn. De leker og mannen smiler bredt.

De vanligste rådene for å komme i gang med å spare penger er å få oversikt over egen økonomi, tenke gjennom hva du bruker pengene dine på, og sette opp et budsjett med mål om å kutte i faste utgifter. Som OBOS-medlem kan du spare flere tusen kroner i året, bare ved å bruke medlemsfordelene dine.

Som medlem får du en rekke medlemsfordeler. Sjekk ut hvor du kan spare penger!

Bytt bank og spar mer

Visste du at OBOS-banken er en av landets beste dagligbanker, i følge dagligbanksjekken hos Finansportalen? Til forskjell fra de fleste andre banker, tjener du faktisk penger ved å bruke OBOS-banken som hovedbank.

Hos oss får du god rente på lønnskontoen, du slipper du å irritere deg over unødvendige kortgebyrer, og du får medlemsrente på både sparekonto og boliglån.

Rimeligere forsikring

Er det lenge siden du gikk gjennom betingelsene dine på forsikring? Som OBOS-medlem får du opptil 23 prosent rabatt på forsikring hos Tryg. Her kan det altså bli mye penger å spare uansett om du allerede er kunde av Tryg eller flytter forsikringene dine dit.

Kom i form

Hos treningskjeden Fresh Fitness får du 15 prosent rabatt på medlemskap. Med SATS Online får du også 25 prosent rabatt på digital trening. Tren der du er, samtidig som du sparer penger.

En mann smiler imens han snakker med en annen mann på treningsstudio

Spar strøm med solcellepanel

De fleste ferske eiere av solcelleanlegg blir overrasket over hvor mye de sparer i strømutgifter. Selv når det er overskyet klarer solen å trenge gjennom, og produserer strøm til og med om vinteren. Som OBOS-medlem får du 3000 kroner i rabatt ved kjøp av nøkkelferdig solcelleanlegg fra Otovo.

Lavere mobilregning

Få de faste utgiftene dine ned med et billigere mobilabonnement, så får du litt ekstra å rutte med hver måned. Finn det abonnementet som passer deg og ditt bruk best, og slipp å betale for mer enn nødvendig. Hos Talkmore får du rabatt på enkeltabonnement med månedsavgift og rabatt på familieabonnement med datadeling.

Visste du at for hver venn du verver til Talkmore får du 500 kroner i avslag på fakturaen? I tillegg får du som kunde alltid 1000 kroner i rabatt på nye mobiler i nettbutikken.

Mann sitter i sofaen og ser på mobilen

Spar penger på transport

At bil er et pengesluk, er godt kjent. Gjør det til en litt billigere affære ved å bruke OBOS-rabatten din hos Circle K. Her får du 38 øre rabatt per liter drivstoff og 10 prosent rabatt på hurtiglading av elbil.

Dekk, bildeler og diverse vedlikehold får du billigere hos Vianor. Mens trenger du bil bare av og til? Som for eksempel en firhjulstrekker til hytta du har leid i vinter?

Hos Avis får du opptil 30 prosent rabatt på leiebil i Norge, og fra 11. januar - april kan du leie bil for en hel måned til rabbaterte priser. Sjekk ut tilbudet for månedsleie. 

Tryggere hverdag

Ønsker du å føle deg ekstra trygg i hjemmet ditt? Planlegger du å skaffe boligalarm? Med innbrudd- og brannvarsling fra Sector Alarm sparer du hele 5355 kroner det første året som OBOS-medlem.

Strim OBOS medlemsfordel

Underholdning der du er

Med strømmetjenester som Strim, Podimo og Flipp får du gode tilbud som OBOS-medlem. Med Strim får du TV2 Play, HBO Max, Viaplay Films & Serier, SkyShowtime og opptil 41 TV-kanaler med fast rabatt på alle abonnementer. Prøv tjenesten gratis i 14 dager.

For deg som elsker lydbøker og podkast får du som ny kunde 30 dager gratis lytting hos Podimo. Deretter koster det 55 kroner på Premium månedlig abonnement. Ordinær pris er 79 kroner. Og med Flipp kan du lese favorittmagasinene dine på skjerm og få 25 prosent i fast rabatt.