Laster resultat

Kommer for salg

Ulvenplassen

På Ulvenplassen planlegger vi å bygge boliger for folk i alle faser av livet. Her kan du bo i et rolig og sosialt nabolag med kort vei til sentrum.

Illustrasjon av bakgården med leilighetsbygg og mennesker som oppholder seg ute i boligprosjektet Ulvenplassen

Illustrasjon av Blår, avvik kan forekomme.

1 av 2

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
264
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Salgsstart
Planlagt fra 1. kvartal 2025
Innflytting
Planlagt fra 2. kvartal 2026

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem
Illustrasjon av et gult leilighetsbygg med en portal og mennesker som oppholder seg utenfor i boligprosjektet Ulvenplassen

Om Ulvenplassen

På Ulvenplassen planlegger vi å bygge cirka 264 boliger, med stor variasjon – fra ettroms på rundt 30 kvadratmeter, til femroms på over 160 kvadratmeter. I samarbeid med Diakonhjemmet Omsorg planlegges det også for et seniorkonsept i 62 av boligene. Boligene vil få tilgang til gode fellesområder, og en egen husvert som skal være tilgjengelig for beboerne, og som skal skape et godt og spennende bomiljø.

Ulven er en bydel i stor utvikling, og det kommer totalt rundt 1600 nye leiligheter i området. I nærheten legges det til rette for en hverdag som passer folk i alle livsfaser. Med kort rekkevidde til alt du trenger i hverdagen, som butikker, skoler og barnehage.

På Ulven gjør du mer enn å bare bo. Det vil bli fullt av liv på Ulven, både i nabolaget og nærmiljøet. Det finnes et godt utvalg av fritidsaktiviteter på Ulven. Med blant annet flere fotballbaner, skøytebane og treningssentre. Det blir også lagt til rette for en bilfri hverdag med nye sykkelstier.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Ulvenplassen

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!