gårdsrommet på Vollebekk med planter og gangsti

Lev livet på herlige Vollebekk

På Vollebekk skal vi ikke bare bygge 1000 unike hjem. Vi skal skape et godt bomiljø i flotte omgivelser – hvor både store og små skal trives.

Vollebekk skal være et godt nabolag. Her skal du kunne låne en kopp sukker, slå av en hyggelig prat med naboen på gateplan eller lese en god bok på benken på takterrassen. Vollebekk er stedet du slipper andre inn – og trekker deg tilbake når du vil være helt alene.

Her bor du både sentralt og i rolige omgivelser. Vollebekk er nemlig stedet som har plass til alt som bor i deg.

Rolige og trygge omgivelser

Vi vet at det ikke bare er boligen som gjør at vi trives der vi bor. Når du bor på Vollebekk vil du bli en del av et lite samfunn i den store byen. Vi skal bygge et høykvalitets by- og boområde med både moderne leiligheter og trygge gårdsrom. Et sted hvor både barn, voksne og eldre skal kunne leve godt. På Vollebekk vil hvert borettslag ha egne grøntområder mellom blokkene, med hyggelig beplantning og koselige sitteplasser.

Ved å spasere noen få meter utenfor ditt eget borettslaget vil du finne flotte gågater med busker og trær, og romslige oppholdsarealer hvor du kan ta en pust i bakken. De bilfrie gågatene legger til rette for at barna kan leke trygt, mens de voksne kan nyte de rolige omgivelsene i eget nabolag.

Det herlige torget

Alle leilighetene vil ha nærhet til torget, det urbane uteområdet i hjertet av Vollebekk. Her vil du finne en rekke servicetilbud som gjør hverdagen både enkel og behagelig.

Ta deg en tur innom den lokale kaféen, kjøp inn til de daglige behovene i butikken eller spis en is på torget og se på livet. Du vil finne både Meny, Europris og apotek med få meters avstand.

Lekeplass for de minste

Det er ikke bare de voksne som skal nyte fellesarealene på Vollebekk. Det er også planlagt egne lekeområder for de yngste, med barnevennlige apparater og grøntområder i avskjermede omgivelser. Lekeområdene vil få både morgen- og ettermiddagssol. De voksne kan følge med på barna fra de tilhørende benkene få meter unna.

Flotte takterrasser

Det er lite som slår romslige takterrasser når været er på sitt beste. På Vollebekk får alle beboere tilgang til fantastiske takterrasser med hyggelige sittegrupper, omkranset av flott beplantning og den unike utsikten over nærområdet. Terrassene blir etablert med ulike soner, og tilrettelegges for bruk av alle aldersgrupper.

Her kan du invitere gode venner og familie på strålende sommerkvelder, eller nyte eget selskap med en god podcast på øret.

Illustrasjonene er laget av Oxivisuals. Avvik kan forekomme. 

Kort vei til det du måtte ønske

Du kan leve et behagelig liv uten å være avhengig av bil. Vollebekk ligger få minutters gange fra Vollebekk T-banestasjon. Linje 4 og 5 går i gjennomsnitt hver sjuende minutt. Førstnevnte linje tar deg til Nydalen på 10 minutter, mens linje 5 tar deg til sentrum på kun 13 minutter. Busslinje 58 passerer like ved og tar deg til både Storo Storsenter og Alna senter. Flybussen og en rekke andre ulike bussruter finner du ellers på Østre Aker vei.

Du vil i tillegg få gåavstand til en rekke butikker, turområder, skole, barnehage og fritidstilbud. På Vollebekk kan du leve godt – både i og utenfor ditt eget nabolag.

Illustrasjon av en kvinne med oppsatt hår

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer i dette boligprosjektet? Meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.