Enklere hverdag i Lumanders Hage

I Lumanders Hage på Ensjø får du godt nabofellesskap med grønne gårdsrom og mulighet til å dyrke selv. Du har kort vei til sentrum, og alt du trenger i nærheten. Og hvis svigermor kommer på overnatting, lar det seg også løse.

Er du på boligjakt? Ensjø er et spennende område å ta en titt på. Etter mange år som både industri- og bilby, er Ensjø nå i ferd med å ta form som en boligby. Ensjøbyen kommer til å romme 7000 boliger når alt står ferdig, miljøgater, skoler og barnehager er under planlegging. Lumanders Hage, hvor du nå kan sikre deg en bolig, er et prosjekt med 216 to- til fireromsleiligheter. De fleste leilighetene får egen balkong eller uteplass. De største leilighetene går over to plan og har utleiedel. Her blir det med andre ord muligheter for å finne en leilighet som passer akkurat deg, uansett hvilken fase av livet du er i.

Nysgjerrig på Lumanders Hage? Meld din interesse her.

Gårdsrom med mennesker i Lumanders hage

Godt naboskap

Flytter du inn i Lumanders Hage er vårt mål at du ikke bare skal få en flott leilighet, men et godt nabolag. Derfor har vi lagt til rette for gode fellesskapsløsninger som skal komme alle beboerne til gode. Her blir det elsykkellading og parkering for lastesykler. I tillegg er det satt av plass til et stort felleslokale, med kjøkken og egen utleiedel, forbeholdt alle som bor i borettslaget. Det betyr at du kan ha gjester på overnatting uten at de må sove på sofaen, og du trenger heller ikke bekymre deg for plassproblemer når du skal samle familie og venner til bursdagsfeiring. Mange har lyst til å dyrke egne grønnsaker selv om man ikke har hage. I Lumanders Hage kan du kjøpe en parsell som gjør det mulig. Det blir også en flott, felles takterrasse som alle beboerne kan benytte seg av.

Lumanders Hage får et flott, åpent gårdsrom med gode solforhold, hvor det skal være gøy å leke og fint å slappe av. Uteområdet deles inn i soner, slik at mange naboer kan være ute samtidig, uten at dere føler dere forstyrrer hverandre. Her kan du henge med venner eller ta en kaffe med bestemor, det er plass til alle!

Bilde av kunde som handler på Åpent bakeri på Ensjø

Sentral beliggenhet

Å kjøpe bolig er den største investeringen de fleste av oss gjør i løpet av et liv. Stabile bomiljøer der man kan bli værende en stund, er noe de fleste ønsker seg. I Ensjøbyen er det både skoler og barnehager under etablering, så du trenger ikke flytte når barna dine blir eldre. Barna som vokser opp her vil få venner som de kan følge gjennom hele skoleløpet.

I Ensjøbyen bor du rett ved kollektivtransport og du kan enkelt kommer deg hvor som helst i byen. Fra Ensjø T-banestasjon er det bare tre stopp til Oslo S, og derfra er det enkelt å ta flytoget videre til Gardermoen hvis du skal ut og reise.

Men du trenger ikke reise langt for å oppleve både kultur og rekreasjon. Nabolagene Kampen og Tøyen har et rikt utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Både Kampen økologiske bondegård, Botanisk hage og Kampen park ligger en kort rusletur unna. Etter hvert kommer det nye Tøyenbadet på plass, og det går også sykkelsti helt til Lillomarka.