Hopp til innhold

Lumanders hage

Boligkjøpsmodeller

DeleieBostartBoligbytte
Illustrasjonsbilde av bygg A og gårdsrommet i Lumanders hage
I salg – ingen forkjøpsrett

I Lumanders hage på Ensjø har vi bygd 216 boliger, tett på de store oasene Botanisk hage og Tøyenparken. Velg blant to- til fireromsleiligheter, alle med egen balkong eller uteplass, og noen med mulighet for utleiedel. Innflyttingsklart nå!

Mellom byggene finner du et stort og åpent gårdsrom, godt skjermet fra både Ensjøveien og Sigurd Hoels vei, og på toppen av flere av byggene kan du nyte sola fra en felles takterrasse. Alle i borettslaget har tilgang til et felleslokale med kjøkken og egen utleiedel, perfekt til større arrangementer. Det skal også bygges en barnehage med fire avdelinger.

Prosjektdetaljer

  • Ensjøveien 10, 0655 Oslo
  • Innflyttingsklart

  • 9 ledige boliger
  • Størrelse fra 53 m2 – 160.5 m2 (BRA-i)
  • Totalpris fra kr 6 990 568
  • Borettslag

Visning

  • Torsdag 22. februar kl. 16:00-18:00
  • Tirsdag 27. februar kl. 16:00-16:00
  • Torsdag 29. februar kl. 16:00-18:00

Visningsleilighet:

Sigurd Hoels vei 6, 0655 OsloSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Lumanders hage

I Lumanders hage er det tilrettelagt for bildelingsordning, elbil- og elsykkel-lading samt parkering for lastesykler. Ensjøbyen blir et knutepunkt like utenfor Oslo sentrum. Her skal det bygges cirka 7000 boliger, og grøntområder, butikker og kafeer, skoler og barnehager er under etablering. Fra Ensjø T-banestasjon er det bare tre stopp til Oslo S. Nabolagene Kampen og Tøyen har et rikt utvalg av butikker og serveringssteder, og både Kampen økologiske bondegård, Botanisk hage og Kampen park ligger bare en kort rusletur unna. Her bor du tett på bylivet og alt det har å by på, samtidig som du har gode muligheter for å trekke deg tilbake og senke tempoet.

Laster inn

En oase midt i byen

De begynte å bli lei av pendling, hage og hekk, og ville bo stille, men sentralt i byen. Nå har Lars Iver og Nina Wiig flyttet inn i en splitter ny leilighet i Lumanders hage på Ensjø.

Bilde av Nina og Lars Iver i bakgården i boligprosjektet Lumanders hage
To kvinner går gjennom uteområdet i Lumanders hage på ettermiddagen

Bo godt på Ensjø

Lumanders hage er et helt nytt boligprosjekt på Ensjø, med kort vei til sentrum og alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger41 47 18 01Epost
Portrettbilde av Hanne Larsen

Hanne Larsen

Prosjektselger91 37 63 60Epost