Laster resultat

Kommer for salg

Jarlheim

På Jarlheim i Trondheim skal vi bygge cirka 650 boliger for mennesker i alle faser av livet. Her skal vi oppfylle boligdrømmer i et av Trondheims mest spennende bydeler, Nyhavna.

Illustrasjon av uteområdene rundt Jarlheim med grønne plener, sitteplasser og mennesker.

1 av 4

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Cirka 650
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
1 til 5 rom
Salgsstart
Planlagt 1. kvartal 2025
Innflytting
Planlagt fra 2027
Eieform
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ladebekken 3, 7041 Trondheim. Se kart i Google

Illustrasjon av parken Jarlehaugen.

Om Jarlheim

På Jarlheim i Trondheim planlegger vi å bygge cirka 650 boliger. Her kan du skaffe deg den hverdagen du drømmer om, enten du er i etableringsfasen, har et hektisk familieliv eller nyter rolige dager som pensjonist.

Her bor du sentralt i en av Trondheims mest spennende bydeler på Nyhavna, med både kjøpesentre, kolonialbutikker, restauranter og sjøen i umiddelbar nærhet. Utenfor døren finner du Ladestien, byens mest populære tursti. Det planlegges også en stor park, treningssenter, kafé, spisesteder og små nisjebutikker inne på området.

Jarlheim ligger midt mellom kjøpesentrene City Lade og Solsiden. En ny kulturarena ligger i umiddelbar nærher, hvor du kan nyte god mat og drikke på havna i Trondheim. I området finner du også Sykkelsentralen, et klatresenter og en Michelin-restaurant. Med andre ord finner du det aller meste du trenger en kort rusletur unna.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Jarlheim

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • Dora logo.