Laster resultat

Kommer for salg

Tiller 360

På Tiller i Trondheim skal vi bygge omkring 130 nye og flotte leiligheter.

boligtomten på Tiller 360 markert med stiplet linje

1 av 2

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Cirka 130
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
2 til 4 rom
Kollektivtilbud
20 minutter med buss til Trondheim sentrum
Status
Under planlegging
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Koordinater: 63.356160,10.405978. Se kart i Google

Om Tiller 360

Tiller 360 er stedet å bo for deg som ønsker å bo i landlige omgivelser, men samtidig ha god tilgang på det du trenger i en hektisk hverdag. Her skal vi bygge cirka 130 nye leiligheter i ulik størrelse, fra to- til fireromsleiligheter. 

Tiller 360 ligger bare fem minutter fra Trondheims mest innholdsrike handleområde. Her finner du blant annet Midt-Norges største kjøpesenter, City Syd, samt flere andre kjøpesentre. Omtrent alt du trenger av kjøpesentre og servicefunksjoner finner du i umiddelbar nærhet, det være seg dagligvare, elektronikk, møbler, lege, restauranter og kafeer, post og treningssenter. Det finnes også flere barnehager i området.

Jobber du i Trondheim sentrum, eller skal du ut en kveld? Da kan du enkelt hoppe på bussen rett borti gata og være i sentrum på cirka 20 minutter.

For deg som er glad i trening, skiturer og friluftsliv har du umiddelbar tilgang på flotte turområder. Tiller 360 ligger tett på Tillermarka, Pilegrimsleden og Nidelven, og mulighetene er mange for fine naturopplevelser.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Tiller 360

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!