Laster resultat

Kommer for salg

Fabrikkgaten

Rett overfor Kronstadparken planlegger vi å bygge cirka 400 leiligheter i Fabrikkgaten. Her får du kort vei til butikker, skoler og barnehager – og ikke minst turområder.

Oversiktsbilde av tomten til Fabrikkgaten.

1 av 2

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Leilighet
Antall boliger
360-400
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
Ikke avklart
Status
Under utvikling
Salgsstart
2025
Innflytting
2027
Eierform
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Fabrikkgaten 3, 5059 Bergen. Se kart i Google

Om Fabrikkgaten

OBOS planlegger et nytt boligprosjekt i Kronstad i Bergen med cirka 400 leiligheter. Her vil du bo sentralt på Kronstad – rett overfor Kronstadparken og ved Solheimsvannet.

I Fabrikkgaten finner du flere skoler, barnehager og fine turområder innen gangavstand. I en radius på 700 meter fra Kronstadparken ligger skolene Ny-Krohnborg, Kronstad, Møllebakken og Gimle. Årstad videregående skole og den nye Høgskolen i Bergen er kun en spasertur unna, og den nærmeste barnehagen er rett i området. I tillegg ligger Haukelandshallen og Nymarkshallen i nærheten.

Det er enkelt å komme seg til og fra Fabrikkgaten med kollektivtransport. Du finner nærmeste busstopp rett utenfor boligprosjektet, og bybanestopp 4 minutter unna. De nærmeste dagligvarebutikkene ligger kun fem minutter unna til fots, og Bergen Storsenter og Sletten Shoppingsenter ligger 6 minutter unna med bil. Her får du også nærhet til store arbeidsplasser på Kronstad og Haukeland sykehus. 

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Fabrikkgaten

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!