Laster resultat

Utsolgt

Kronstadparken

Nå er salget i gang i Kronstadparken i Bergen. Her har du gangavstand til det meste, samt bybanestopp rett ved boligene.

Finn fram på siden

Bilde som viser lekeområde for barn mellom boligblokker

1 av 8

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Inger Bang Lunds vei 17, 5059 Bergen. Se kart i Google

Kveldsbilde av boligblokk i Kronstadparken med private terrasser og felles takterrasse

Livet i Kronstadparken

Vil du bo i en ny og levende bydel? I Kronstadparken kan du leve urbant, med alt du trenger rett i nærheten. 

Hvis du er opptatt av å holde deg i form har du gangavstand til en rekke treningssentre, som CrossFit Bergen, Sprek & Blid, iTrain og Bergen PT-senter. Liker du deg best under åpen himmel, er utendørsbanene til Bergen tennisklubb, Krohnsminde idrettsplass, Haukelandshallen og Brann stadion like i nærheten. Det er kort vei til både Ulriken og Løvstakken, hvis frisk luft på Byfjellene lokker.

Med to bybanestopp like utenfor døren er det enkelt å komme seg til og fra Kronstadparken. Da bruker du fem minutter til Bystasjonen, åtte minutter til sentrum og 20 minutter til Lagunen. Du kan hoppe på banen hvert femte minutt i rushtiden, og hvert tiende minutt resten av dagen.

I en radius på 700 meter fra Kronstadparken ligger skolene Ny-Krohnborg, Kronstad, Møllebakken og Gimle. Årstad videregående skole og den nye Høgskolen i Bergen er også kun en spasertur unna. Du slipper også å gå langt til nærmeste barnehage – Lekefabrikken, Pinnelien og Ny-Krohnborg barnehager ligger rett i nærheten.

Byen min Bergen

Byen min Bergen

Vi liker å tilegne oss lokalkunnskap der hvor vi bygger. Som for eksempel i Bergen, en by med mange skjulte perler. Derfor har vi bedt Steffen ta oss med på en rundtur.

Opplev Bergen med Steffen

Bygges av:

  • Logoen til Brødrene Ulveseth