Laster resultat

Kommer for salg

Tregården

I Høn skal vi bygge cirka 200 leiligheter for alle livsfaser, med gode fellesarealer og treningsrom for beboerne. I Tregården får du også kort vei til tur- og bademuligheter om sommeren og flotte skiløyper på vinteren.

Oversiktsillustrasjon av boligprosjktet Tregården.

1 av 2

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Cirka 200
Boligtype
Leiligheter
Størrelse
Ikke avklart
Salgsstart
2. kvartal 2025

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Folabruveien, 1384 Asker. Se kart i Google

Om Tregården

Like sør for Skaugum planlegger vi å bygge cirka 200 leiligheter for alle livsfaser, med gode fellesarealer og treningsrom.

Flere av leilighetene vil få livsløpsstandard, slik at du får en bolig som er tilrettelagt og som du kan bo i hele livet. I tillegg vil 16 av boligene organiseres i to bofellesskap med private fellesarealer. Det ene bofellesskapet blir forbehold personer med nedsatt funksjonsevne.

I Tregården bor du med umiddelbar nærhet til skole, barnehage og idrettsanlegg. I tillegg har du kort vei til tur- og bademuligheter, pluss flotte skiløyper. Det er heller ikke langt til kollektivtransport som buss og tog, med Høn stasjon rett ved og kun 12 minutters gange til Asker sentrum.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Tregården

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!