Laster resultat

Kommer for salg

Fornebuporten felt 1.1

På Fornebuporten felt 1.1 planlegger vi å bygge cirka 600 nye leiligheter. Dette er prosjektet for deg som vil bo i et tilbaketrukket og grønt, men likevel urbant område.

Oversiktsbilde over OBOS-tomten Fornebuporten felt 1.1 med markering

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Cirka 600
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
2 til 4/5 rom
Status
Under utvikling
Salgsstart
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Koordinater: 59.905970,10.619710. Se kart i Google

Om Fornebuporten felt 1.1

OBOS planlegger å bygge cirka 600 nye leiligheter i ulike størrelser på Fornebuporten felt 1.1. Boligene vil variere i størrelse og inneholde fra to til fem rom. Med Holtekilen i nærheten, bor du tett på natur, sjø og friluftsområder.

I gangavstand fra boligene finnes skoler og barnehager. Handelen kan du gjøre på de nærliggende butikkene på Fornebuporten og Fornebu S kjøpesenter. I nærheten finner du også Telenor Arena, som byr på konserter og idrettsarrangementer, i tillegg til Flytårnområdet som vil fungere som et kultursentrum på Fornebu.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår