En familie i en seng. Far holder barn oppe i lufta.

Oppfyll boligdrømmen MIDT i Lørenskog

Nå kan du oppfylle boligdrømmen MIDT i Lørenskog, uansett alder og livssituasjon. Med OBOS Bostart og OBOS Deleie blir veien inn på boligmarkedet, og inn i drømmeboligen, litt kortere.

Bolig i eller i nærheten av storbyene virker som en uoppnåelig drøm for mange. Stadig økende og høye boligpriser gjør det vanskelig for unge og andre uten stor egenkapital å eie egen bolig. Det har blitt et skille i boligmarkedet, noe som har fått oss i OBOS til å tenke nytt og finne løsninger for å få flere inn på boligmarkedet.

OBOS Bostart og OBOS Deleie bidrar til å gi flere muligheten til å eie sin egen bolig. De kan brukes av alle OBOS-medlemmer, uansett alder eller livsfase. Du finner OBOS Bostart og OBOS Deleie på flere prosjekter, spesielt i områder der det er vanskelig å kjøpe bolig med høye priser. MIDT i Lørenskog byr på flere nye og moderne leiligheter – flere til en lavere pris enn gjennomsnittet i markedet.

Fasaden til MIDT med serveringssteder i solnedgangen.

Helt MIDT – og bare ditt

En ny leilighet MIDT i Lørenskog er en investering i en god bolig i et populært område, med nesten alt i umiddelbar nærhet. MIDT passer for alle aldre og livsfaser – fra studenter, familier og til godt voksne. Du finner OBOS Bostart og OBOS Deleie på flere ett- til fireromsleiligheter i MIDT, fra 22 til 89 kvadratmeter. Med denne variasjonen finner du garantert en bolig som passer deg, og kanskje du finner drømmeboligen.

Leilighetene kommer med privat balkong eller terrasse, heis i alle bygg, garasjeplass og sykkelparkering. Og trenger du ekstra plass nå og da, har du tilgang til to ulike fellesarealer: Et gjesterom med bad og et separat fellesrom med egen inngang, terrasse, kjøkken og toalett.

Illustrasjon av gårdsrommet med lekeplass i MIDT i Lørenskog.

Når du ønsker å trekke ut i grønne og frodige omgivelser, trenger du ikke gå langt. I midten av boligprosjektet finner du kvartalets hjerte med store grønne gårdsrom. Her blir det sittegrupper, lekestativer og fine trær, prydbusker og stauder. I tillegg til den private uteplassen og gårdsrommet, byr MIDT på det gode liv i høyden med en felles takterrasse. Her vil det bli ulike soner med sittegrupper og flere trivelige, solrike sitteplasser.

MIDT på Skårersletta er det kort vei til butikker, skole og barnehage, kollektiv, fritidsaktivitets- og kulturtilbud.

Finn din nye leilighet i MIDT med vår boligvelger.

Illustrasjon av soverom med utgang til balkong i MIDT i Lørenskog.

Smart med OBOS Bostart

Med OBOS Bostart kan du kjøpe en helt ny bolig til en lavere pris enn ordinær markedspris. OBOS Bostart gjør veien til boligdrømmen kortere og gir flere mulighet til å kjøpe drømmeboligen. Er du førstegangskjøper, midt i livet eller godt etablert? Uansett hvor du er livet, kan du kjøpe bolig med OBOS Bostart.

Du eier boligen med OBOS Bostart-pris. Den eneste forskjellen er at når du ønsker å selge, har OBOS retten til å kjøpe boligen tilbake. Denne løsningen gir deg mulighet til å kjøpe en bolig til 10-15 prosent under markedspris. Du kjøper boligen til en lavere pris mot at OBOS, når du velger å selge, har rett til å kjøpe boligen tilbake. OBOS kan kjøpe boligen tilbake til opprinnelig salgspris, pluss eventuell prosentvis verdistigning.

Et ungt par som sitter på gulvet og spiser pizza.

Eie sammen, bo alene – med OBOS Deleie

Det er bedre med en fot innenfor boligmarkedet, enn to utenfor dørmatta til egen bolig. Med OBOS Deleie starter du med å kjøpe minst en halv leilighet. Resten leier du av OBOS.

Kjøper du bolig med OBOS Deleie, trenger du ikke kjøpe mer enn 50 prosent av boligen. På den måten reduseres egenkapitalkravet, samtidig som du kan bruke hele boligen selv. Du kan gradvis kjøpe større andel av boligen, sånn at du til slutt eier hele. Med OBOS Deleie kan du tilpasse eierandelen som det passer deg – og lommeboka.

Med OBOS Deleie kjøper du en helt ny bolig sammen med OBOS, og dere eier boligen sammen i et sameie. Du inngår leieavtale med OBOS for den andelen av boligen som OBOS eier, og betaler markedsleie for OBOS sin andel. Og hele tiden er det kun du som bruker boligen.