Laster resultat

Kommer for salg

Magasinparken

I Magasinparken i Ski kan du snart velge mellom 20 borettslagsleiligheter i bygg L. Bo i trivelige omgivelser med nærhet til det du trenger i hverdagen.

Bygg L i boligprosjektet Magasinparken i Ski

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Magasinparken 12, 1423 Ski. Se kart i Google

Bygg L i boligprosjektet Magasinparken i Ski sett forfra

Om Magasinparken

I Magasinparken i Ski har OBOS (Infill) kjøpt et bygg med ferdigstilte leiligheter som vil bli lagt ut for salg i løpet 1. halvår 2024.

Bygg L består av 20 fine, praktiske og funksjonelle leiligheter som ligger midt i hjertet av Magasinparken. Alle boligene har egen balkong eller terrasse som vender mot syd eller vest. Leilighetene med østvendt fasade får et hyggelig og fritt utsyn mot den flotte, store parken på området. Boligene med syd- eller vestvendt vending leveres med elektrisk solgardin (screens) som svaler boligen på varme solskinnsdager. Leilighetene leveres med tidsriktig bad og kjøkken med integrerte hvitevarer, i tillegg til varme i gulv.

Det er underjordisk garasjeanlegg med heisadkomst opp i bygget, og de fleste tre- og fireromsleilighetene vil leveres med P-plass eller muligheten for å kjøpe en P-plass.

I Magasinparken bor du i trivelige omgivelser, samtidig som du har kort til det du måtte trenge i hverdagen. Du finner Ski sentrum som byr på både storsenter, restauranter og en rekke kulturtilbud. I tillegg er Ski togstasjon kun en kort spasertur unna. Med Follobanen tar det knappe 10-12 minutter inn til Oslo. Her vil både voksne og eldre, nyetablerte par, barnefamilier og single trives.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Magasinparken

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!