Nansenløkka

På Nansenløkka skal vi bygge cirka 600 mer miljøvennlige boliger, både leiligheter og rekkehus. Her bor du med idylliske Nansenparken på den ene siden og kjøpesenteret Fornebu S på den andre.

Bli kjent med Nansenløkka

Illustrasjon av felleshjørnet i kvartal 4 på Nansenløkka på Fornebu.

1 av 3

I salg nå

Her kan du gjøre deg kjent med ledige boliger i dette boligprosjektet.

Nansenløkka, kvartal 4

I kvartal 4 på Nansenløkka kan du slå rot og leve et litt mer miljøvennlig liv. Totalt skal det bygges 123 leiligheter i kvartal 4. Du kan velge mellom to- til femromsleiligheter og rekkehusleiligheter – og finne akkurat det som passer deg!

Rundt bilde av fasaden på Nansenløkka, kvartal 2

Nansenløkka, kvartal 1

I kvartal 1 på Nansenløkka kan du flytte rett inn i en innflyttingsklar leilighet med egen balkong eller uteplass. Noen har også privat takterrasse. Her kan du slå rot med enkel tilgang på både natur og byliv.

Livet på Nansenløkka

Miljøvennlige boliger på Nansenløkka

Bærekraft og godt bomiljø er viktig på Nansenløkka. Vi tar miljøhensyn under hele byggeperioden, og legger til rette for grønn mobilitet med blant annet bil- og sykkeldeling. På Nansenløkka skal det være lettere å leve et miljøvennlig liv. Byggene skal være energieffektive og ha smarthusteknologi, samt tilby deleløsninger som felleslokaler og urbant landbruk. 

Nansenløkka på Fornebu er et såkalt FutureBuilt-prosjekt. Det betyr at vi utvikler klimavennlige bygg av høy kvalitet med mål om å redusere klimagassutslipp fra transport, energibruk og materialbruk med mellom 30 og 50 prosent. 200 av totalt 600 boliger skal være særskilte forbildeprosjekter med fokus på bruk av massivtre og energieffektive boliger. 

Arkitektonisk variasjon og grønne lunger

Nansenløkka vil bestå av cirka 600 boliger fordelt på seks kvartaler. Det arkitektoniske uttrykket blir variert, og materialbruken vil være tilpasset omgivelsene, med utstrakt bruk av teglstein og tre.

Bebyggelsen vil ha varierte høyder som trappes ned og åpner seg inn mot Nansenparken, slik at flest mulig får oppleve nærhet til det populære friområdet. Parkens kvaliteter hentes også igjen mellom byggene, med grønne, flotte gårdsrom.

I hjertet av boligprosjektet er det planlagt en stor felles hage med et felleshus. Felleshagen skal være et grønt byrom som alle beboerne kan samles om – man kan dyrke, være sosial med familie, venner og naboer, man kan høste og nyte.

Sentral beliggenhet på Fornebu

Boligprosjektet ligger svært sentralt til på Fornebu med kort vei til parken, butikker og servicetilbud, skoler og barnehager, samt til fjorden. På den ene siden av prosjektet ligger Nansenparken med mulighet for mange ulike fritidsaktiviteter, og på den andre siden ligger kjøpesenteret Fornebu S med et stort utvalg av butikker og spisesteder. De fleste bussforbindelsene på Fornebu stopper her,. Det er også her det fremtidige T-banestoppet for den planlagte Fornebubanen vil ligge. Og er du heldig har du også arbeidsplassen din også på Fornebu.  På Fornebu skal livet være enkelt å leve.

Litt rimeligere inngangsbillett

Litt rimeligere inngangsbillett

Det er fjord, det er park, det er fuglereservat – og kultur, restauranter og gryende byliv. Fornebu rommer alt, og du kan velge å kjøpe bolig på ordinært vis, med OBOS Bostart eller OBOS Deleie.

Les mer om alternativene
Nansenløkka og FutureBuilt

Nansenløkka og FutureBuilt

Nansenløkka er et FutureBuilt-prosjekt, som betyr at vi utvikler mer klimavennlige bygg med mål om å redusere klimagassutslipp fra transport, energibruk og materialbruk med opptil 50 prosent.

Les mer om prosjektet
Et sted å høre til

Et sted å høre til

Sosiale møteplasser, fellesaktiviteter og godt naboskap. Det er mange ting som gjør Nansenløkka til et godt sted å bo.

Les mer om prosjektet
Smart å bo i borettslag

Smart å bo i borettslag

OBOS har 90 års erfaring med å bygge og forvalte borettslag. Kjøper du bolig i Storøykilen eller på Nansenløkka, blir du del av et godt organisert fellesskap, både når det gjelder vedlikehold og økonomi.

Les mer om borettslagsmodellen

Meld interesse

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår