Samfunnsansvar

OBOS har som strategisk mål å utvikle byer og steder og å utøve samfunnsansvar. For å bidra til livet mellom husene har vi etablert programmet OBOS gir tilbake for gode bo- og oppvekstmiljøer, klima og miljø.

OBOS Billettfond

OBOS Billettfond

Kunne du tenke deg å dra på teater med klassen din? Nå kan du søke om gratis billetter til flere av høstens og vårens store forestillinger i Oslo, Bergen og Stavanger.

Les mer og søk
Millionstøtte til miljøløft i OBOS-borettslag

Millionstøtte til miljøløft i OBOS-borettslag

OBOS har satt av 250 millioner kroner til miljøtiltak i over tusen OBOS-tilknyttede borettslag. Nå er pengene – 50 millioner kroner årlig i fem år – på vei til borettslagene.

Les mer om millionstøtten
Grønt OBOS

Grønt OBOS

Vi tar miljø og bærekraft på alvor. Derfor har vi en tydelig klima- og miljøsatsing innen egen eiendomsmasse og nybygg. Vi skal bruke FNs bærekraftsmål som målstyring.

Innovasjon – vi dyrker nye ideer

Innovasjon – vi dyrker nye ideer

OBOS er stadig på jakt etter «the next big thing». Ikke bare fordi vi må, men fordi vi vil. Vi mener at innovasjon er en viktig del av vårt samfunnsansvar. Derfor tør vi å satse på egne prosjekter – og å investere i andre vi tror på.

OBOS Living Lab

OBOS Living Lab

Hvordan skal vi bo i framtiden? På Vollebekk i Oslo bygger vi nå OBOS Living Lab, hvor vi skal utforske framtidens boliger med utgangspunkt i det aller viktigste: De som skal bo der.

Investering i oppstartsselskaper

Investering i oppstartsselskaper

Med OBOS Oppstart investerer vi i spennende oppstartsselskaper i bygg, anleggs- og eiendomsbransjen. Vi bidrar med vår erfaring, kompetanse og kapital for å utvikle spennende oppstartsselskaper i en tidlig fase.

Illustrasjon av jordkloden med et hjerte.

Visste du at ...

... OBOS ikke bare finnes i Norge? Gjennom OBOS Sverige og Kärnhem er vi også en av Sveriges ledende boligutviklere. Og selvsagt er vi like opptatt av samfunnsansvar der som her.