Hopp til innhold

OBOS-prisen har gått til

OBOS-prisen til Liabakken

Liabakken boligsameie i Oslo har fått OBOS-prisen på 200 000 kroner for sin velykkede rehabilitering av fasader og uterom.

Borettslag på Furuset fikk OBOS-prisen

Nordre Gran borettslag på Furuset i Oslo fikk OBOS-prisen på 200 000 kroner for en rehabilitering som gjør at borettslaget nesten framstår som nytt.

Miljødiplom og pris til borettslag i Ålesund

Furmyr IV borettslag i Ålesund fikk diplom og 25 000 kroner etter å ha konkurrert om prisen for beste rehabilitering for 2016.

Ammerudsletta vant rehabiliteringsprisen

Rehabilitering av fasade, pipe og uterom sikret Ammerudsletta borettslag seieren i årets utgave av OBOS' rehabiliteringspris.

Pris til Røverkollen og Svarttjern

Borettslagene Røverkollen og Svarttjern på Romsås i Oslo fikk årets rehabiliteringspris fra OBOS, og ble hver 150 000 kroner rikere.

Rehabiliteringsprisen til Bjerkehaugen

Fra gammelt og slitt til fargerikt og flott! Bjerkehaugen borettslag stod for den beste rehabiliteringen i 2013. Det ble altså Bjerkehaugen borettslag på Kalbakken i Oslo som gikk til topps i konkurransen om de beste rehabiliteringen i 2013.

Rehabiliteringsprisen 2013 til Molde

Skrenten borettslag i Molde vant årets Rehabiliteringspris.

Ravnkollen vant Rehabiliteringsprisen

Nye innglassede balkonger, vinduer og innganger samt nytt uterom sikret borettslaget på Romsås årets rehabiliteringspris.