Følg boligsalget med Min Bolig

Min Bolig gir deg mulighet til å følge med på hele salget av boligen din, fra befaring til oppgjør.

 

Å selge bolig er en spennende prosess. Vi håper og tror at appen Min Bolig håper vil gi deg en ekstra trygghet, fordi du kan følge med underveis fra mobilen eller datamaskinen. Samtidig er det spennende å følge med på hva som skjer – når det skjer – der du er.

Hvordan fungerer det?

I forkant av en befaring vil du vil motta en tekstmelding fra megleren din med en lenke til appen. Du logger deg så inn med mobilnummeret ditt og et passord. (Du får anledningen til å lage ditt eget passord.)

Så snart du har logget inn vil du kunne følge med på salget, steg for steg.

Følg salgsprosessen gjennom en tidslinje

Gjennom Min Bolig har du hele boligsalget tilgjengelig:

  • Bildene av boligen din
  • Ferdig prospekt
  • Dokumenter
  • Statistikk som viser hvor mange som har sett boligen på nett, antall interessenter som har registrert seg og hvor mange som har totalt lastet ned prospektet

Du får også tips og råd på veien og sjekklister med hva det er viktig å huske på. Alt skjer ved hjelp av en enkel, interaktiv, tidslinje.

En ny kommunikasjonskanal mellom deg og megleren din

Er det noe du lurer på, er det selvsagt bare å ta kontakt med oss i OBOS Eiendomsmeglere.


Ny teknologi byr på spennende muligheter, men kan ikke erstatte det aller viktigste i salgsprosessen: Den menneskelige kontakten mellom boligselger og megler for å skape en trygg og god salgsprosess. Min Bolig et godt supplement som bidrar til å skape en trygg ramme i en spennende fase.

Vi vet hva folk som vil bo i området ditt er på jakt etter når de skal skaffe seg et nytt hjem.

Søk etter megler i nærområdet ditt

Vi vet hva folk som vil bo i området ditt er på jakt etter – og er villige til å betale! Våre dyktige meglere guider deg gjennom hele salget, fra start til slutt.