Jippi, jeg vant budrunden! Hva nå?

Å vinne en budrunde sender deg i lykkerus. Du har kjøpt et nytt hjem og gleder deg til å flytte inn. Ofte innebærer det at du også må selge boligen du har fra før. Her hjelper vi deg med å komme i gang.

Sett i gang så fort du kan

Det er mye som må på plass før boligen kan legges ut for salg. Det viktigste du gjør er å starte prosessen tidlig, gjerne med én gang du vurderer å selge. Da får du god tid til planleggingen. Eiendomsmegleren vil gi deg praktiske tips til hva du bør gjøre i boligen før salget – og hva du ikke bør gjøre.

Megleren vil guide deg gjennom hele salgsprosessen og gi deg profesjonell veiledning om blant annet når og hvordan boligen burde annonseres. Sammen lager dere en fremdriftsplan for hva som skal skje frem til visning og salg.

Hva må skje når?

Legg en fremdriftsplan for salgsprosessen sammen med megleren din. Han eller hun har erfaring og kan gi deg anbefalinger om hvordan du best klargjør boligen og når den bør legges ut for salg. Megleren kan anbefale små grep som gjør boligen mest mulig attraktiv. Kanskje bør du foreta mindre reparasjoner? Kanskje er det noen mangler du bør få orden på? Kanskje ønsker du at en profesjonell stylist bistår med hel eller delvis styling av boligen?

Stå på og hold ut

Det kan være en stor jobb å legge ut en bolig for salg, men ikke gi deg. For de fleste av oss er det å selge en bolig en av de viktigste økonomiske hendelsene i livet. Gjør din del av jobben så godt du kan og stol på at megleren gjør sin del. Oppfordrer megleren deg til å ikke være tilstede på visningene, så bør du lytte til det. Det er faktisk vanskeligere å presentere en bolig når man har et nært forhold til den.

Noen ganger kan det se ut som om et godt salg handler om flaks, men sannheten er at det som oftest ligger hardt arbeid og nøyaktige vurderinger bak. Eiendomsmeglerne våre vet hva potensielle kjøpere er opptatt av og gjør sitt beste for at du skal bli fornøyd med markedsføringen og presentasjonen. Vi er opptatt av det samme som deg: Å oppnå best mulig pris for boligen din!

Lurer du på hvordan boligsalget foregår? 
Vi har laget en liste for deg som tar for seg boligsalget steg for steg

Vi vet hva folk som vil bo i området ditt er på jakt etter når de skal skaffe seg et nytt hjem.

Søk etter megler i nærområdet ditt

Vi vet hva folk som vil bo i området ditt er på jakt etter – og er villige til å betale! Våre dyktige meglere guider deg gjennom hele salget, fra start til slutt.